ESC Hungary

ESC 2021

Szlovénia: Ana Soklič – Amen

A szlovén Ana Soklič bemutatta az Amen című dalát, amit a rotterdami Eurovízió május 18-i első elődöntőjének első felében fog elénekelni. Idén a szlovén Evrovizijska Melodija (EMA) 2021 nem a dalok versenyéről szólt, csak az Eurovízió ünnepéről, és a tavalyi EMA győztes Ana Soklič újabb esélyéről, melyet a szlovén közmédia biztosított.

Az Amen című dalban közreműködik az RTV Szlovénia Szimfonikus Zenekara, illetve az Amen jó ómenje Charlie Mason dalszövegíró is, aki olyan dalokat vitt sikerre, mint Conchita Wurst (Ausztria ESC 2014 győztes) Rise Like A Phoenix, Maraaya (Szlovénia ESC 2015) Here For You, vagy Bojana Stamenov (Szerbia ESC 2015) Beauty Never Lies című dala. Az idei szlovén szám kiválasztásában egy szakértői zsűri két fordulós szavazáson hozta meg a végső döntést. A zsűri tagja volt Darja Švajger (Szlovénia ESC 1995, 1999), Vladimir Graić a Molitva (Szerbia ESC 2007 győztes) dalszerzője, Mojca Menart (az RTV Szlovénia képviseletében), Matevž Šalehar (előadó) és persze maga Ana is. Sok sikert!

(eurovision.tv)

About Author

Szlovénia: Ana Soklič – Amen
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top