ESC Hungary

ESC 2017

Szlovénia: Omar Naber – On My Way

Szerző: Bakkay Levente
Forrás: eurovision.tv

Szlovénia épp ezekben a percekben választotta ki az idei Eurovízióra delegált versenydalát. A 8 fős döntőben olyan énekesek is részt vettek, mint például Nika Zorjan vagy Tim Kores, akik korábbi években már megpróbáltak kijutni az Eurovízióra, valamint a Maraaya nevű énekes és dalszerző páros két dallal is képviseltette magát. A szavazás két részből állt: az első részben régiónként egy-egy zsűri pontozta kedvenc dalaikt, a második részben pedig a közönség szavazatait jelentették be. A győztes Omar Naber lett (aki egyébként a nézőknél csak 2. helyen végzett), aki a 2005-ös Eurovízióról lehet ismert, ahol az elődöntő 12. helyén végzett. Idén ismét Kijevbe kell kiutaznia, vajon most sikerül neki a továbbjutás az első elődöntőből?

A dalt itt lehet meghallgatni:

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top