ESC Hungary

Rajongunk

Szófia grandiózus közös nézésre készül

Bulgária a 2016-ban kezdődő eurovíziós sikerszériájának eufóriájában létezik azóta is. Az Entiendo médiaügynökség és az escxtra.com rajongói média közös szervezésében 4 napon át Eurovízió lázban fog égni Bulgária fővárosa. Az első Szófia Eurovíziós Party 2022. május 10-én, 11-én, 12-én és 14-én fog tartani a város új szórakozóhelyén, a The Steps-ben. A 4 éjszaka során élőben lehet nézni az Eurovíziót, koncertek, karaoke, élő közvetítés előtti vacsorák, majd Euroclub inspirálta tematikus after party-k következnek: Olasz este Sanremo legnagyobb slágereivel, skandináv este a Melodifestivalen, a Melodi Grand Prix és a Söngvakeppnin legjobb dalaival, valamint egy „bűnös élvezetek” éjszakája, ami a hardcore fanok legnagyobb slágereit fogja felvonultatni. Szombaton este a jeggyel rendelkezők egy koncerten is részt vehetnek, ahol fellép Victoria, a 2021-es Eurovízió versenyzője, valamint más előadók is élőben fognak színpadra lépni. A VIP jeggyel rendelkezők találkozhatnak is Victoriával. Szófiába olcsón el lehet repülni a Wizzair vagy a Ryanair járataival, és sok szállás is áll rendelkezésre.

Az előzetes program:

https://twitter.com/EurovisionSofia/status/1516325068565004288

A bolgár 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2020-as és 2021-es eurovíziós projektek mögött álló Entiendo az escxtra.com rajongói média és a vezető helyi queer szórakozóhely, a The Steps fogja biztosítani a szórakozást 4 éjszakán át, és remélik, hogy jövőre már az eurovíziós „előkoncertek” egyik turnéállomásaként is vendégül láthatják az Eurovízió rajongóit.

https://thesteps.bg/en/

Bővebb információk az eseményről:
Weboldal: http://sofiaeurovision.com/
Jegyek: https://epaygo.bg/3037543000 (4 éjszakás jegy 40BGN ~ 7600HUF)
Twitter: https://twitter.com/EurovisionSofia
Instagram: https://www.instagram.com/sofiaeurovision/
Facebook: https://www.facebook.com/SofiaEurovision/
The Steps weboldala: https://thesteps.bg/en/

(A bolgár delegáció sajtóközleménye)

About Author

Szófia grandiózus közös nézésre készül
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top