ESC Hungary

Eurovízió 2018

Tel Avivban rendezik Netta eurovíziós győzelmi koncertjét

Ingyenes koncerttel ünneplik ma este a 2018-as Eurovízió győztesét a Tel avivi Rabin téren, ami egy hónapja az Eurovision in Concert elnevezésű eurovíziós előbulinak is helyt adott. Koncertet fog adni a 46 éves Dana International is, aki húsz évvel ezelőtt nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált.

A rendőrség engedélyezte a koncertet, bár nagyon feszített lesz a munkájuk mert más esemény is lesz, például az Egyesült Államok nagykövetségének megnyitása Jeruzsálemben.

Barzilai hétfőn kora reggel érkezett vissza Izraelbe és sajtótájékoztatót tartott a Ben Gurion repülőtéren reggel 5:30-kor, ekkor érkezett meg a repülője Lisszabonból.

Tel Aviv szívében, a Rabin téren fog koncertet adni olyan nagy sztárokkal, mint Shiri Maimon (ESC 2005 – 4. hely), Orna és Moshe Datz (ESC 1991 – 3. hely), Gali Atari (ESC 1979 – győztes) és Dana International (ESC 1998 – győztes), Izrael legutóbbi bajnoka. Doron Medalie, a Toy című dal szerzője a hírek szerint szintén meg fog jelenni.

Izraeliek ezrei vették át a hatalmat az utcán és a közösségi médiában Netta éltetésével.

Az izraeli rendőrség hatalmas erőket mozgósít az egész országban, főleg az Egyesült Államok jeruzsálemi nagykövetségének megnyitása miatt.

Közvetítés: https://www.facebook.com/tel.aviv.yafo/videos/1951409194872240/

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top