ESC Hungary

Eurovízió 2018

Tel Avivban rendezik Netta eurovíziós győzelmi koncertjét

Ingyenes koncerttel ünneplik ma este a 2018-as Eurovízió győztesét a Tel avivi Rabin téren, ami egy hónapja az Eurovision in Concert elnevezésű eurovíziós előbulinak is helyt adott. Koncertet fog adni a 46 éves Dana International is, aki húsz évvel ezelőtt nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált.

A rendőrség engedélyezte a koncertet, bár nagyon feszített lesz a munkájuk mert más esemény is lesz, például az Egyesült Államok nagykövetségének megnyitása Jeruzsálemben.

Barzilai hétfőn kora reggel érkezett vissza Izraelbe és sajtótájékoztatót tartott a Ben Gurion repülőtéren reggel 5:30-kor, ekkor érkezett meg a repülője Lisszabonból.

Tel Aviv szívében, a Rabin téren fog koncertet adni olyan nagy sztárokkal, mint Shiri Maimon (ESC 2005 – 4. hely), Orna és Moshe Datz (ESC 1991 – 3. hely), Gali Atari (ESC 1979 – győztes) és Dana International (ESC 1998 – győztes), Izrael legutóbbi bajnoka. Doron Medalie, a Toy című dal szerzője a hírek szerint szintén meg fog jelenni.

Izraeliek ezrei vették át a hatalmat az utcán és a közösségi médiában Netta éltetésével.

Az izraeli rendőrség hatalmas erőket mozgósít az egész országban, főleg az Egyesült Államok jeruzsálemi nagykövetségének megnyitása miatt.

Közvetítés: https://www.facebook.com/tel.aviv.yafo/videos/1951409194872240/

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top