ESC Hungary

INFE

Új eurovíziós csillag a magyar égen: Megérkezett Magyarországra az INFE

Hosszas egyeztetések és viták után megszületett a döntés: az ESC Hungary tagja lett az INFE Network, vagyis az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának. A tagság igazából nem okoz nagy változást az ESC Hungary életében, viszont jobban részesei leszünk a nemzetközi eurovíziós vérkeringésnek, aktívan részt tudunk venni a hálózaton belüli hírcserében, és segítséget tudunk nyújtani azok számára, akiknek bármilyen problémája merülne fel az EBU-val szemben (például a jegyvásárlással kapcsolatban).

A rajongók imádnak szavazni, így a 2008-2012 között zajlott Eurovíziós Fórumok közötti szavazás után ismét részt vehetünk egy nemzetközi csoportban, magyar képviselettel.
Két nagy szavazásban fogunk részt venni. Az egyik az INFEVISION Video Contest, ahol egy egy évnél nem régebbi, és 5 percnél nem hosszabb magyar előadó vagy zenekar dalával kell nevezni, a másik pedig az INFE Big Poll, ahol a rajongói klubok szavaznak az aktuális év dalairól, és az összesítés után meglátjuk, hogy mennyire sikerült eltalálni a végső győztest.

“All aboard” is this year’s Eurovision moto and fans and media from all over Europe seem to be coming aboard making the…

Közzétette: INFE-International Network of Fanclubs of Eurovision – 2018. január 26., péntek

„Mindenki a fedélzetre!” Ez az Eurovízió idei mottója, és a rajongók és az eurovíziós média Európa-szerte elindult a fedélzetre, ami növeli az INFE családját. Az INFE nagy örömmel köszönti a magyar rajongókat, és az egyik legkiemelkedőbb eurovíziós oldalt, a www.eschungary.hu-t. Csatlakozzatok a bulihoz, az eurovíziós kaland sosem ér véget!

Az INFE családja gyorsan és folyamatosan növekszik, jelenleg 22 tagja van:

Amerikai Egyesült Államok
Ausztrália
Azerbajdzsán
Ciprus
Csehország
Egyesült Királyság
Fehéroroszország
Franciaország
Görögország
Grúzia
Izrael
Lengyelország
Macedónia
Magyarország
Málta
Mexikó
Németország
Románia
Spanyolország
Szerbia
Törökország
Ukrajna

Az Eurovíziós Dalfesztiválnak milliós nagyságrendű rajongója van a közösségi médián keresztül. A legnagyobb rajongók két nagy rajongói szervezet alá tartoznak. Sok közösségi weboldal és blog is rendelkezik rengeteg követővel. Az INFE az Eurovízió szervezőitől függetlenül, autonóm módon működik.

INFE az EBU oldalán: https://eurovision.tv/fans

INFE nemzetközi oldala: http://infenetwork.net/

INFE a Facebookon: https://www.facebook.com/INFENetwork/

INFE a Twitteren: https://twitter.com/INFENETWORK

A hálózatról

Az INFE Network, International Network Fanclubs of Eurovision, vagyis Az Eurovízió Fanklubjainak Nemzetközi Hálózata egy eurovíziós rajongói csoportok közössége, illetve a különböző felületen megjelenő médiumok hálózata, akik azért dolgoznak, hogy hirdessék az Eurovízió eszméjét világszerte, és megosszák egymással a zenei és kulturális sokszínűséget. A görög eurovíziós fanklub hozta létre, és jogi személyként működteti a hálózatot. Az INFE minden helyi ága független, maga rendelkezik a szabályaival. Mi az ESC Hungary-nél tudjuk, hogy minden rajongóban más hőfokon izzik az Eurovízió, ezért nincs bennünk semmi kényszer abban, hogy bárkit is kötelezzünk bármire. Az önkénteseink eddig is szabadidejükben és lelkesedésből adtak bele mindent a munkájukba, illetve az olvasóink is ezért szeretnek ide járni hozzánk. Ez így lesz a jövőben is a nyitott és közös rajongás érdekében, számíthattok ránk!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top