ESC Hungary

A Dal 2019

Új logóval készülnek a szervezők A Dal 2019 sajtótájékoztatójára

Jövő héten hétfőn, azaz december 3-án 11 órától sajtótájékoztatót tart az MTVA A Dal 2019 lebonyolításával kapcsolatban. Az esemény során bemutatják azokat a dalokat és előadókat, akik bejutottak az élő televíziós válogatóba, illetve megismerhetjük A Dal 2019 zsűrijét és műsorvezetőit. Egy újdonságot is kaptunk: lecserélték A Dal eddig szokásos pink/fehér logóját egy arany színű, gitárpengetőre emlékeztető alakzatra, ami komolyabb megjelenést kölcsönöz a versenynek.

Ha más változás nem lesz, akkor a korábbi évekhez hasonlóan 30 dalt/előadót ismerhetünk meg, és a pályázatok hanganyagaiból is hallhatunk rövid részletet. A műsorvezetői páros várhatóan kéttagú lesz, a zsűri pedig négytagú.

A Dal eddigi logója az új dalválogató formátummal együtt debütált 2012-ben, majd hat éven keresztül próbáltak a logóba integrálni egy évszámot is, pontosítva az adott évfolyamot.

Az ESC Hungary élő közvetítéssel készül a hétfői napra. Akinek van ideje, az legyen számítógép vagy okostelefon közelben és Facebook közelben is. Hamarosan elkészül A Nagy Eurovíziós Kérdőív elemzése, ebből tartani fogunk egy kis ízelítőt.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top