ESC Hungary

Junior 2020

Újabb videók a Juniorok felkészüléséről a 2020-as versenyre

A vasárnap délutáni produkciókra és a szavazásra készülnek Európában. A mezőny felének felkészülését már láthattuk, most bemutatjuk Málta, Kazahsztán, Németország, Grúzia, Franciaország és Fehéroroszország kulisszatitkait!

A máltai Chanel még a hónap elején utazott Varsóba felvenni a Chasing Sunsets című dalhoz készített produkciót. Igaz hogy egyedül van a színpadon, de igazán meggyőző volt a teljesítménye így is. A 9 éves énekes egy gyönyörű vörös ruhában lépett fel, a háttérgrafika „a remény üzenetét közvetíti, hogy üldözd az álmaidat, nem számít hogy milyen messzire van, vagy hogy milyen elérhetetlennek tűnik”.

Málta. Fotó: EBU / STIJN SMULDERS

Karakat, Kazahsztán 3. Junior Eurovíziós versenyzője szintén a hónap elején rögzítette a produkcióját Varsóban. Egy csodálatos, szárnyakkal felszerelt fehér ruhában fog szerepelni. Azt mondta a ruháról, hogy ez így együtt nagyon mesébe illő. Reméli hogy a produkciója szintén mesés lesz.

Kazahsztán. Fotó: KHABAR

A 13 éves Susan Németország első versenyzője a Junior Eurovíziós Dalfesztiválon. A Stronger With You című dalával reméli, hogy elhozza a trófeát. Az Junior Eurovíziós szerepléséhez az Eurovízió 2016-os győztese, Jamala adta az inspirációt. „Nagyon érzelmekkel teli volt, mert anyum szintén Ukrajnából származik, ami a második otthonom.”

Németország. NDR / BENJAMIN HÜLLENKREMER
https://www.youtube.com/watch?v=Qe2aw4dffkw

Grúzia pont két hete jelentette be, hogy a 14. versenyzőjük Sandra Gadelia lesz a Junior Eurovíziós képviselőjük. Táncosokkal együtt lép majd a színpadra. A 10 éves Sandra Grúzia fővárosából jött. A kaukázusi ország már három győzelmet begyűjtött, lehet hogy Ő lesz a negyedik?

Grúzia. Fotó: GPB

A francia Valentina fogja zárni a sort a 2020-as Junior Eurovízión vasárnap délután. A vidám és pozitív dal mellett maszkos táncosokat is hozott magával. A grafikán az Eurovízió és a Junior Eurovízió francia versenyzőinek egyik kedvenc eleme, az Eiffel torony is megjelenik.

Franciaország. Fotó: NATHALIE GUYON

Arina Pehtereva Fehéroroszország képviselője lesz. Fehéroroszország mellett Hollandia a másik ország, amelyik még nem hagyott ki egyetlen Junior Eurovíziót sem 2003 óta. Arina power-balladájában igazán meg tudja csillogtatni énektehetségét.

Fehéroroszország. Fotó: BTRC

Holnap befejezzük a Napi Junior Eurovízió sorozatunkat, és elindítjuk az ESC Hungary előszavazását az idei dalokról!

(junioreurovision.tv)

About Author

Újabb videók a Juniorok felkészüléséről a 2020-as versenyre
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top