ESC Hungary

Rajongunk

Újra letölthető szavazási segédlet és Viszlát nyár az Eurovíziós hétre

Elkészült ismét a szavazási segédlet az Eurovíziós Dalfesztivál élő adásaihoz. Az elődöntők rajtsorrendje teljesen ismert, van hely a szavazási telefonszám felírásának és akinek van kedve, különböző kategóriák szerint értékelheti a produkciókat, hogy könnyebb legyen a végső döntés a szavazásnál.

 

A döntő szavazólapja szokás szerint hiányos. A legjobb, ha a pénteken délelőtt a híradások alapján előre kitöltjük kézzel a szavazólapot, ahová először írjuk be az öt nagy ország rajtszámát, majd a többi helyen a majdnem trapéz alakzatba beírjuk az országnevet és a csillagba a fennmaradó rajtszámokat. Az országok hashtag kódjait leleshetjük az elődöntők szavazólapjairól.

És ami a lisszaboni időjárást illeti: a két hetes előrejelzés nagyon bizonytalan: A jövő hét éjszakái és reggelei hűvösnek ígérkeznek, viszont csütörtöktől melegedés várható egészen a Eurovízió hetének hétfőjéig. A kék szőnyeg mellett lesz a legnagyobb kánikula, de ez is 27 fok környékére tehető. Az első elődöntő előtti hétfőn megérkezik a csapadék, és szerdára lehűl a levegő.

A jövő hét első felében 9-17 fok, csütörtöktől vasárnapig 11-27 fok lesz, majd az első elődöntőre ideér az eső 15-20 fokkal, a második elődöntőre tovább hűl a levegő 13-19 fok között de eső már csak ritkán fordulhat elő. A nagy döntőre pedig előbújik a nap is a felhők közül.

(meteoprog.hu)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top