ESC Hungary

Rajongunk

Újra letölthető szavazási segédlet és Viszlát nyár az Eurovíziós hétre

Elkészült ismét a szavazási segédlet az Eurovíziós Dalfesztivál élő adásaihoz. Az elődöntők rajtsorrendje teljesen ismert, van hely a szavazási telefonszám felírásának és akinek van kedve, különböző kategóriák szerint értékelheti a produkciókat, hogy könnyebb legyen a végső döntés a szavazásnál.

 

A döntő szavazólapja szokás szerint hiányos. A legjobb, ha a pénteken délelőtt a híradások alapján előre kitöltjük kézzel a szavazólapot, ahová először írjuk be az öt nagy ország rajtszámát, majd a többi helyen a majdnem trapéz alakzatba beírjuk az országnevet és a csillagba a fennmaradó rajtszámokat. Az országok hashtag kódjait leleshetjük az elődöntők szavazólapjairól.

És ami a lisszaboni időjárást illeti: a két hetes előrejelzés nagyon bizonytalan: A jövő hét éjszakái és reggelei hűvösnek ígérkeznek, viszont csütörtöktől melegedés várható egészen a Eurovízió hetének hétfőjéig. A kék szőnyeg mellett lesz a legnagyobb kánikula, de ez is 27 fok környékére tehető. Az első elődöntő előtti hétfőn megérkezik a csapadék, és szerdára lehűl a levegő.

A jövő hét első felében 9-17 fok, csütörtöktől vasárnapig 11-27 fok lesz, majd az első elődöntőre ideér az eső 15-20 fokkal, a második elődöntőre tovább hűl a levegő 13-19 fok között de eső már csak ritkán fordulhat elő. A nagy döntőre pedig előbújik a nap is a felhők közül.

(meteoprog.hu)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top