ESC Hungary

Eurovízió 2018

Waylon: Izrael a jogos győztes, ha az Eurovíziót cirkuszként nézzük

Tegnap este véget ért a 63. Eurovíziós Dalfesztivál Portugáliában. A győztes Izrael lett, Netta személyében, azonban nem mindenki örült a Toy sikerének.

A Hollandiát képviselő Waylon egy interjú keretén belül azt nyilatkozta, hogy a top 10-en belül szerettek volna végezni, de furán alakult az egész szavazás, ami az arénában is zavartságot keltett. A zsűri és a közönség teljesen máshogy adta le a voksát, és így szinte felcserélődött a tábla két oldala.

Mindennek ellenére Waylon nem csalódott, nagyon büszke a produkciójára, és arra amit elértek, habár természetesen mindenki első szeretne lenni, hisz ez egy verseny, és szerette volna az Eurovíziót 43 év után visszarepíteni Hollandiába. Azt még hozzátette, hogy szerinte nem ezt a helyezést érdemelték meg, de ez van, nincs mit tenni.

Nettáról pár mondatban nyilatkozott.

Izrael a jogos nyertes ha cirkuszról és őrületről beszélünk. Valamikor változnia kéne valaminek. Először egy szakállas nő, most pedig egy csirke.

Hollandia az „Outlaw in ‘Em” dallal a 18. helyen végzett a döntőben.

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top