ESC Hungary

Eurovízió 2018

Waylon: Izrael a jogos győztes, ha az Eurovíziót cirkuszként nézzük

Tegnap este véget ért a 63. Eurovíziós Dalfesztivál Portugáliában. A győztes Izrael lett, Netta személyében, azonban nem mindenki örült a Toy sikerének.

A Hollandiát képviselő Waylon egy interjú keretén belül azt nyilatkozta, hogy a top 10-en belül szerettek volna végezni, de furán alakult az egész szavazás, ami az arénában is zavartságot keltett. A zsűri és a közönség teljesen máshogy adta le a voksát, és így szinte felcserélődött a tábla két oldala.

Mindennek ellenére Waylon nem csalódott, nagyon büszke a produkciójára, és arra amit elértek, habár természetesen mindenki első szeretne lenni, hisz ez egy verseny, és szerette volna az Eurovíziót 43 év után visszarepíteni Hollandiába. Azt még hozzátette, hogy szerinte nem ezt a helyezést érdemelték meg, de ez van, nincs mit tenni.

Nettáról pár mondatban nyilatkozott.

Izrael a jogos nyertes ha cirkuszról és őrületről beszélünk. Valamikor változnia kéne valaminek. Először egy szakállas nő, most pedig egy csirke.

Hollandia az „Outlaw in ‘Em” dallal a 18. helyen végzett a döntőben.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top