ESC Hungary

A Dal 2017

A Dal 2017: Egy kép a színpadról

Küldött egy képet az MTVA A Dal 2017 színpadáról. Aki valamilyen oknál fogva nem látta volna a tavalyi versenysorozatot, annak újdonság lesz, hogy

az idei évadra megújult díszlet, látvány és világítás várja a versenyzőket és a nézőket, és minden produkció más-más képi világgal jelenik meg a színpadon. Ebben olyan egyedi technikai megoldások is segítenek, mint a direkt a műsor számára gyártott, forgótükrökkel felszerelt lámpapanel.

A közleményben nagyon érdekes módon egyszer sem szerepel az Eurovízió szó, ezért ismerjük meg a műsor célját:

A Dal célja, hogy a nézőkkel együtt keresse meg Magyarország dalát, amit 2017-ben az egész ország együtt dúdol majd. Az első élő válogató adás szombat este 19.30-kor kezdődik a Duna televízión.

Mi tesszük hozzá, hogy A Dal 2017 nyertese képviselheti hazánkat a soron következő 62. Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. Akik részt szeretnének venni a szavazásban, azoknak a tavalyihoz képest másik alkalmazást kell letölteni, bár a tartalom hasonló, de a regisztráció könnyebb.

A Duna csatornán január 14-én induló műsorhoz kapcsolódóan egy olyan okostelefonos alkalmazás készült, mellyel a nézők minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban szavazhatnak a jövőben, a Médiaklikk+ applikáció A Dal 2017 indulásával debütál. Újdonság, hogy A Dal közönsége a már meglévő közösségi oldalakon használt felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek (Facebook, Google, Twitter), így a Médiaklikk+ akár külön regisztráció nélkül, egyszerűen használható.

A szombati kezdésre érdemes felkészülni már most: el kell dönteni, hogy az ingyenes alkalmazással, vagy az alapdíjas sms-sel akarunk-e részt venni a műsor alakulásában. Utóbbival a show vége felé a szimpátia szavazáson maximum 20 szavazatot lehet elküldeni egy produkcióra, az alkalmazással csak egyszer lehet. Részletek itt:

A Dal 2017: A szabályok nem változnak, átnevezték a középdöntőt

Van még másik két kép is, de itt még a próbák előtti felkészülés pillanatait láthatjuk.

(c) MTVA

(c) MTVA

Az MTVA Médiaklikk Plusz applikációja az alábbi linkeken érhető el:
iOSAndroidWindows Phone

Forrás: MTVA

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top