ESC Hungary

A Dal 2017

A Dal 2017: A szabályok nem változnak, átnevezték a középdöntőt

Úgy tűnik, hogy A Dal 2016 receptet fogják alkalmazni a szervezők: ötödik zsűritagként a közönség is leadhatja szavazatát egy dalra a produkció 3 perce alatt 1-10 pontig, vagy telefonos alkalmazás segítségével, vagy SMS-ben a +36(20,30,70)4422-999-es számon, vagy A Dal honlapján (a honlapon keresztül beküldött szavazatokhoz előzetesen regisztrálni kell. Az ötödik zsűri idén is úgy működik, hogy az összes pontszámot átlagolják, ez fogja megadni az ötödik zsűri pontszámát. A honlap és telefonos alkalmazás szavazásszámlálója egy rendszeren fut, így nem lehet külön a honlapon keresztül és külön az alkalmazással szavazni). Ugyanezeket a lehetőségeket kell használni az elődöntők vége felé, amikor azokra a dalokra kell szavazni, melyeket az öt zsűri (a négy televíziós zsűri és ötödikként a közönség) nem juttatott tovább. Alapdíjas az sms, nem fog válasz sms érkezni a szavazás leadásakor. Ötödik zsűritagként egyszer lehet pontot adni, a műsor végén a közönségszavazásnál az aklamazásal és a honlapon keresztül egy kódszám adható le,

A szabályzat alapján három válogató műsor, két elődöntő és egy döntő lesz.

A három válogatóban (január 14., január 21., január 28.) fordulónként 10 dalból ötöt juttat tovább az öt zsűri, és egyet tisztán a közönség. A két elődöntőben (február 4., 11.) a fordulónként 9 dalból hármat a zsűri, a fennmaradó 6 dalból egyet a közönség juttat a döntőbe.

A február 18-i döntőben a 8 dal közül a négytagú televíziós zsűri választja ki, majd ezek közül a közönség szavazással választja ki a legjobbat.

Szavazni a világ minden részéről lehetőség nyílik. A műsort a Duna és a Duna World is közvetíti 19:30-tól.

Forrás: mediaklikk.hu/adal

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top