ESC Hungary

Blog

Blog: Újraéledt az MTVA – Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatorna

Még mindig nem biztos Magyarország újraindulása a 2022-es Eurovízión, de ismét van egy kecsegtető jel: 5 év után elkezdte feltölteni tartalmakkal eurovíziós YouTube csatornáját az MTVA. Talán sokan emlékeznek még arra, hogy voltak olyan időszakok, amikor semmit sem akartak feltölteni a YouTube-ra, mert a saját videómegosztó portáljukat, a Médiaklikket akarták előtérbe helyezni. Így a 2012-es és a 2016-os évad csak rajongói megosztásokkal található meg darabokban a YouTube-on. Nos, az MTVA ezen változtatott: elővette az Eurovízió logót, és a 2016-os A Dal döntőt 3-4 órával ezelőtt fel is töltötték, így ez pipa!

Két héttel ezelőtt indult be a mozgás ezen a YouTube csatornán: az 5 éve egyedül árválkodó 2015-ös Eurovízió döntőjéhez új bélyegképet készítettek Eurovízió logóval és csatorna azonosító logóval, illetve hasonló dizájnnal ellátva feltöltötték a 2008-as Fortuna stúdióbeli nemzeti döntő dalainak 5 perces összefoglalóját, a 2014-es Eurovízió mindhárom fordulóját magyar kommentárral (a döntő bélyegképén Conchita Wursttal), egy hete a 2015-ös Eurovízió elődöntőit, tegnap A Dal 2019 döntőjét töltötték fel, a mai napon pedig A Dal 2016, 2017 és 2018 döntőit. Aki hiányolja Gundel Takács Gábor kommentárjait, az most nosztalgiázhat egy kicsit.

https://www.youtube.com/channel/UCY0nGIaiA1jZrsoEzEidU9w/videos

Bízzunk benne hogy ez egy szép építkezés a 2022-es Eurovízió visszavezetéséhez az MTVA-ban. Szerintem bízzunk abban, hogy körülbelül két héten belül egy eurovíziós szempontból kedvező bejelentésnek örülhetünk. Az Eurovíziós magyar részvételt 2022-ben jelen állás szerint 80%-ra tippelem, de könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi.

Kiegészítés: A videók alatti jogi megjegyzés miatt elképzelhető, hogy valaki visszaélt az MTVA nevével (minden jog a jogos tulajdonosoké), meglátjuk, hogy mi lesz ebből.

About Author

Blog: Újraéledt az MTVA – Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatorna
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top