ESC Hungary

Blog

Blog: Újraéledt az MTVA – Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatorna

Még mindig nem biztos Magyarország újraindulása a 2022-es Eurovízión, de ismét van egy kecsegtető jel: 5 év után elkezdte feltölteni tartalmakkal eurovíziós YouTube csatornáját az MTVA. Talán sokan emlékeznek még arra, hogy voltak olyan időszakok, amikor semmit sem akartak feltölteni a YouTube-ra, mert a saját videómegosztó portáljukat, a Médiaklikket akarták előtérbe helyezni. Így a 2012-es és a 2016-os évad csak rajongói megosztásokkal található meg darabokban a YouTube-on. Nos, az MTVA ezen változtatott: elővette az Eurovízió logót, és a 2016-os A Dal döntőt 3-4 órával ezelőtt fel is töltötték, így ez pipa!

Két héttel ezelőtt indult be a mozgás ezen a YouTube csatornán: az 5 éve egyedül árválkodó 2015-ös Eurovízió döntőjéhez új bélyegképet készítettek Eurovízió logóval és csatorna azonosító logóval, illetve hasonló dizájnnal ellátva feltöltötték a 2008-as Fortuna stúdióbeli nemzeti döntő dalainak 5 perces összefoglalóját, a 2014-es Eurovízió mindhárom fordulóját magyar kommentárral (a döntő bélyegképén Conchita Wursttal), egy hete a 2015-ös Eurovízió elődöntőit, tegnap A Dal 2019 döntőjét töltötték fel, a mai napon pedig A Dal 2016, 2017 és 2018 döntőit. Aki hiányolja Gundel Takács Gábor kommentárjait, az most nosztalgiázhat egy kicsit.

https://www.youtube.com/channel/UCY0nGIaiA1jZrsoEzEidU9w/videos

Bízzunk benne hogy ez egy szép építkezés a 2022-es Eurovízió visszavezetéséhez az MTVA-ban. Szerintem bízzunk abban, hogy körülbelül két héten belül egy eurovíziós szempontból kedvező bejelentésnek örülhetünk. Az Eurovíziós magyar részvételt 2022-ben jelen állás szerint 80%-ra tippelem, de könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi.

Kiegészítés: A videók alatti jogi megjegyzés miatt elképzelhető, hogy valaki visszaélt az MTVA nevével (minden jog a jogos tulajdonosoké), meglátjuk, hogy mi lesz ebből.

About Author

Blog: Újraéledt az MTVA – Eurovíziós Dalfesztivál YouTube csatorna
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top