ESC Hungary

A Dal 2019

A Dal 2019 after

A zsűri idén sem hagyta, hogy unalmas vagy papírforma szerű szuperdöntőt alkosson a nézőknek. Mindenesetre a győztes boldog, a szuperdöntőből kiesők sem elégedetlenek, lássuk milyen reakciók születtek az elmúlt 24 órában.

“Jóska bátyám” sem hiszi hogy még egyszer meg tudta nyerni a versenyt. Tavaly nem ünnepelt, de idén próbálja átadni magát ennek a jó érzésnek.

Az este legnagyobb kedvenceit, a The Middletonz-t a zsűri ugyan nem jutta be a szuper döntőbe, így a közönség nem is tudott szavazni rájuk. Mindenesetre a csapat egyáltalán nem bánkódik, láthatóan nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze a szűk két hónap alatt. Minden esetre azt üzenik, hogy készül a lemez és “találkozunk a színpadon!”

Imádunk Titeket! Köszönjük, hogy vagytok nekünk és velünk! Köszönjük a sok szavazatot, támogatást, hatalmas dolgot hoztunk össze együtt, Veletek! Imádtuk a Dal minden percét! 😁🙏

Közzétette: Acoustic Planet – 2019. február 23., szombat

Az Acoustic Planet a második helyezést érte el, nagyon örülnek és nagyon boldogok ők is . “Ne küldjetek szomorú szmájlikat!”

Gratulálunk @papaijoci ✌Hajrá Testvér! 💙

Közzétette: Oláh Gergő Hivatalos Oldala – 2019. február 23., szombat

Oláh Gergő gratulációit küldi

Szekér Gergőről nem találtam friss videót, de az egyik interjúrészlet nagyon vicces!

A Fatal Error is hálás az elmúlt hetekért-hónapokért.

Hozzászólások
Ugrás
%d blogger ezt szereti: