ESC Hungary

Eurovízió 2016

A Minus One képviseli Ciprust a 2016-os Eurovízión!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv, escbubble.com

A RIK, azaz a ciprus köztelevízió már megerősítette részvételi a 2016-os stockholmi Eurovíziós Dalversenyen, sőt nemrég bejelentették: az országot a Minus One fogja képviselni.

A csapat a legkedveltebb rock formáció Cipruson, már hatodik éve lépnek fel folyamatosan az országban, valamint külföldön. A 2015-ös nemzeti válogatón egészen a döntőig jutottak el a Shine című dalokkal, ám győztesként John Karayiannis került ki. A banda kapta a legnagyobb pontszámokat a zsűritől, ám a közönségnél csak az utolsó helyre futottak be, így összességében a harmadik helyen végeztek.

A Minus One rockbanda dala egyelőre még nem ismert, azt azonban már tudni, hogy a híres svéd zeneszerző, Thomas G:son fogja a csapatot segíteni. Thomas neve közismert az Eurovíziós rajongók körében, hiszen több ízben szerepeltek már dalai a versenyen, de a legismertebb kétséget kizáróan a 2012-es nyertes dal, Loreen Euphoriája.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top