ESC Hungary

Eurovízió 2016

A Minus One képviseli Ciprust a 2016-os Eurovízión!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv, escbubble.com

A RIK, azaz a ciprus köztelevízió már megerősítette részvételi a 2016-os stockholmi Eurovíziós Dalversenyen, sőt nemrég bejelentették: az országot a Minus One fogja képviselni.

A csapat a legkedveltebb rock formáció Cipruson, már hatodik éve lépnek fel folyamatosan az országban, valamint külföldön. A 2015-ös nemzeti válogatón egészen a döntőig jutottak el a Shine című dalokkal, ám győztesként John Karayiannis került ki. A banda kapta a legnagyobb pontszámokat a zsűritől, ám a közönségnél csak az utolsó helyre futottak be, így összességében a harmadik helyen végeztek.

A Minus One rockbanda dala egyelőre még nem ismert, azt azonban már tudni, hogy a híres svéd zeneszerző, Thomas G:son fogja a csapatot segíteni. Thomas neve közismert az Eurovíziós rajongók körében, hiszen több ízben szerepeltek már dalai a versenyen, de a legismertebb kétséget kizáróan a 2012-es nyertes dal, Loreen Euphoriája.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top