ESC Hungary

ESC 2018

Ausztrália: Jessica Mauboy – We Got Love

Ausztrália 2014-ben versenyen kívül küldött először énekest az Eurovízióra, 2015-től pedig már teljes jogú versenyzőként vesznek részt. Az ország eddigi rövid Eurovíziós története rendkívül sikeres, ugyanis mindhárom alkalommal a legjobb 10 közé jutottak, 2016-ban pedig csak néhány pont hiányzott a győzelemhez. Az ország idén újra versenybe száll a legjobb dalért járó trófeáért.

Az SBS, az ausztrál műsorszolgáltató még decemberben bejelentette, hogy Jessica Mauboy fogja őket képviselni a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnőnek már nem idegen az Eurovízió színpada, mivel a már említett 2014-es évben Ő volt Ausztrália énekesnője, aki versenyen kívül adta elő a Sea of Flags című dalt a második elődöntőben.

Idén azonban már már versenyzőként tér vissza az Eurovízióra. Dalának címe We Got Love. A dal szerzői Jessica saját maga, illetve  David Musumeci és Anthony Egizii, akik a Sound of Silence és a Don’t Come Easy szerzői is voltak, de több világsztárnak is írtak már dalt.

Jessica május 10-én, a második elődöntőben adhatja elő dalát.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top