ESC Hungary

ESC 2018

Ausztria: Cesár Sampson – Nobody But You

Ausztria még decemberben bejelentette, hogy Cesár Sampson fogja őket képviselni, de a dalára mindeddig várnunk kellett.

A fiatal Ceasár tapasztalt előadóművész és producer, akitől már nem idegen az Eurovízió színpada. Korábban a szerbekkel és a macedónokkal is dolgozott együtt, de legnagyobb élménye 2016-ban volt, amikor a Bulgáriát képviselő Poli Genova mellett énekelhetett vokalistaként a színpadon. Tavaly szintén besegített a bolgároknak vokalistaként. Bár nem láthattuk a színpadon, de a háttérben ő is vokálozott Kristian Kostov mögött.

Bulgária szép eredményei után játszott el az ORF a gondolattal, hogy mi lenne ha legközelebb őket képviselve jelenne meg Cesár a versenyen. Hamarosan fel is kérték Cesárt, aki igent mondott.

A dalt a Symphonix International nevű nemzetközi csapat írta, amely a már említett két bolgár dalt is írta, de Poli 2011-es dala, a Na Inat is a csapat munkája volt.

Cesár versenydala a  Nobody But You címet viseli, amit a második elődöntő második felében fog előadni.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top