ESC Hungary

INFE

Az INFEVISION 2021 döntője

Hosszú várakozás után végre sikerült megrendezni az INFEVISION Videós verseny 2021 döntőjét, amit a tavalyi győztes INFE Moldova rendezett, az INFE Románia multimédiás technikai támogatásával. 22 ország szállt versenybe különböző dalokkal. Magyarország az Ocean című dallal képviseltette magát, Ali B és Kállay Saunders videóját küldtük be. Az INFE Hungary zsűrije 20 dalból választotta ki a legmegfelelőbbet. Aki még nem látta a végeredmény bejelentéséről szóló 60 perces videót, annak itt a link.

A videó a képre kattintva indul!

A videóban látható egy összefoglaló videó a versenyző dalokról (a magyar dalról szerzői jogi okok miatt nincs hang), utána következik az INFE klubok pontbemondó szóvivői, akik a helyik klubok zsűrijeinek szavazási eredményeit ismertetik. A közönség online szavazatai előtt egy vendégfellépést láthatunk: Moldávia egyik top produkciója, az öttagú, többszörös díjnyertes Carla’s Dreams együttes EMAA-val kiegészülve adta elő a N-aud című dalt. A videót augusztus óta 7,5 millióan nézték meg.

Lássuk a szavazási eredményeket!

Öttagú volt a magyar zsűri, íme a szavazás eredménye:

A magyar zsűri részletes szavazatai:

A nemzetközi szavazás zsűrijének eredménye:

A zsűri szavazás részletes eredménye:

A közönségszavazás eredménye:

A közönségszavazás szavazatszámai:

A végeredmény:

Az INFEVISION 2021 videós verseny győztese: Románia!
Gratulálunk Minelli-nek! Nem is csoda a győzelme, hiszen a klip márciusi megjelenése óta már bő 150 milliós nézettséggel fut a YouTube-on!

A videó a képre kattintva indul!

Az INFEVISION 2022 szervezése marad az INFE Románia klubnál. Az elnök szerint már a jövő héten elkezdik szervezni az előkészületeket az új versenyre. Köszönjük mindenki megértését és türelmét a csúszások miatt. Az INFE Network is – hasonlóan az ESC Hungary közösségéhez – nagyon sok Eurovíziós rajongóból áll, a klubok elnökeire hárul a legtöbb felelősség és munka. A hálózat tagjai szintén önkéntesek, az Eurovízió hajtotta szenvedélyük miatt tesznek a közösségért, természetesen szabadidőben, és tényleg őszinte lelkesedésből. Az idei versenyt két klub nem élte túl, az INFE Írország és az INFE Dél-afrikai Köztársaság elnökei lemondtak a határidők csúszása és a verseny végeredménye miatt. Még egyszer köszönjük mindenki türelmét és megértését! Reméljük elnyerte mindenki tetszését a döntő!

(INFE Network)

Az INFEVISION 2021 döntője
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top