ESC Hungary

INFE

Az INFEVISION 2021 döntője

Hosszú várakozás után végre sikerült megrendezni az INFEVISION Videós verseny 2021 döntőjét, amit a tavalyi győztes INFE Moldova rendezett, az INFE Románia multimédiás technikai támogatásával. 22 ország szállt versenybe különböző dalokkal. Magyarország az Ocean című dallal képviseltette magát, Ali B és Kállay Saunders videóját küldtük be. Az INFE Hungary zsűrije 20 dalból választotta ki a legmegfelelőbbet. Aki még nem látta a végeredmény bejelentéséről szóló 60 perces videót, annak itt a link.

A videó a képre kattintva indul!

A videóban látható egy összefoglaló videó a versenyző dalokról (a magyar dalról szerzői jogi okok miatt nincs hang), utána következik az INFE klubok pontbemondó szóvivői, akik a helyik klubok zsűrijeinek szavazási eredményeit ismertetik. A közönség online szavazatai előtt egy vendégfellépést láthatunk: Moldávia egyik top produkciója, az öttagú, többszörös díjnyertes Carla’s Dreams együttes EMAA-val kiegészülve adta elő a N-aud című dalt. A videót augusztus óta 7,5 millióan nézték meg.

Lássuk a szavazási eredményeket!

Öttagú volt a magyar zsűri, íme a szavazás eredménye:

A magyar zsűri részletes szavazatai:

A nemzetközi szavazás zsűrijének eredménye:

A zsűri szavazás részletes eredménye:

A közönségszavazás eredménye:

A közönségszavazás szavazatszámai:

A végeredmény:

Az INFEVISION 2021 videós verseny győztese: Románia!
Gratulálunk Minelli-nek! Nem is csoda a győzelme, hiszen a klip márciusi megjelenése óta már bő 150 milliós nézettséggel fut a YouTube-on!

A videó a képre kattintva indul!

Az INFEVISION 2022 szervezése marad az INFE Románia klubnál. Az elnök szerint már a jövő héten elkezdik szervezni az előkészületeket az új versenyre. Köszönjük mindenki megértését és türelmét a csúszások miatt. Az INFE Network is – hasonlóan az ESC Hungary közösségéhez – nagyon sok Eurovíziós rajongóból áll, a klubok elnökeire hárul a legtöbb felelősség és munka. A hálózat tagjai szintén önkéntesek, az Eurovízió hajtotta szenvedélyük miatt tesznek a közösségért, természetesen szabadidőben, és tényleg őszinte lelkesedésből. Az idei versenyt két klub nem élte túl, az INFE Írország és az INFE Dél-afrikai Köztársaság elnökei lemondtak a határidők csúszása és a verseny végeredménye miatt. Még egyszer köszönjük mindenki türelmét és megértését! Reméljük elnyerte mindenki tetszését a döntő!

(INFE Network)

About Author

Az INFEVISION 2021 döntője
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top