ESC Hungary

Eurovízió 2019

Az izraeli közmédia újabb képeket közölt a színpadról

Az izraeli nemzeti műsorszolgáltató, a KAN további képeket és információkat közölt a nyilvánossággal a 2019-es Eurovízió színpadáról.

A színpadot a nemzetközileg elismert német-zsidó származású Florian Wieder tervezte. Már nem ez az első Eurovíziós színpad, amit ő tervez. Ő álmodta meg a 2011-es düsseldorfi, a 2012-es bakui, a 2015-ös bécsi, a 2017-es kijevi és a 2018-as lisszaboni színpadot is.  Emellett az ő tervei alapján készült a brit és az amerikai X-Faktor színpada, illetve az MTV Video Music Awards díjátadó színpadát is készítette már el. Wieder a világ legkeresettebb színpadtervezői közé tartozik, munkáit számos díjjal ismerték el.

A 2019-es Eurovízió színpada egy gyémántot ábrázol, és több száz háromszögből áll. Wieder szerint a színpadon a zsidó hagyományok elemeit ötvözték, a Dávid-csillagból és Izrael 12 törzséből merítettek ihletet. Mindent összevetve azt ígéri, hogy a 2019-es Eurovíziós színpad rendkívüli és felejthetetlen lesz, az egyik valaha legjobb színpad fog elkészülni.

(esctoday.com)

Comments
To Top
%d bloggers like this: