ESC Hungary

Eurovízió 2019

Az izraeli közmédia újabb képeket közölt a színpadról

Az izraeli nemzeti műsorszolgáltató, a KAN további képeket és információkat közölt a nyilvánossággal a 2019-es Eurovízió színpadáról.

A színpadot a nemzetközileg elismert német-zsidó származású Florian Wieder tervezte. Már nem ez az első Eurovíziós színpad, amit ő tervez. Ő álmodta meg a 2011-es düsseldorfi, a 2012-es bakui, a 2015-ös bécsi, a 2017-es kijevi és a 2018-as lisszaboni színpadot is.  Emellett az ő tervei alapján készült a brit és az amerikai X-Faktor színpada, illetve az MTV Video Music Awards díjátadó színpadát is készítette már el. Wieder a világ legkeresettebb színpadtervezői közé tartozik, munkáit számos díjjal ismerték el.

A 2019-es Eurovízió színpada egy gyémántot ábrázol, és több száz háromszögből áll. Wieder szerint a színpadon a zsidó hagyományok elemeit ötvözték, a Dávid-csillagból és Izrael 12 törzséből merítettek ihletet. Mindent összevetve azt ígéri, hogy a 2019-es Eurovíziós színpad rendkívüli és felejthetetlen lesz, az egyik valaha legjobb színpad fog elkészülni.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top