ESC Hungary

Eurovízió 2019

Az izraeli közmédia újabb képeket közölt a színpadról

Az izraeli nemzeti műsorszolgáltató, a KAN további képeket és információkat közölt a nyilvánossággal a 2019-es Eurovízió színpadáról.

A színpadot a nemzetközileg elismert német-zsidó származású Florian Wieder tervezte. Már nem ez az első Eurovíziós színpad, amit ő tervez. Ő álmodta meg a 2011-es düsseldorfi, a 2012-es bakui, a 2015-ös bécsi, a 2017-es kijevi és a 2018-as lisszaboni színpadot is.  Emellett az ő tervei alapján készült a brit és az amerikai X-Faktor színpada, illetve az MTV Video Music Awards díjátadó színpadát is készítette már el. Wieder a világ legkeresettebb színpadtervezői közé tartozik, munkáit számos díjjal ismerték el.

A 2019-es Eurovízió színpada egy gyémántot ábrázol, és több száz háromszögből áll. Wieder szerint a színpadon a zsidó hagyományok elemeit ötvözték, a Dávid-csillagból és Izrael 12 törzséből merítettek ihletet. Mindent összevetve azt ígéri, hogy a 2019-es Eurovíziós színpad rendkívüli és felejthetetlen lesz, az egyik valaha legjobb színpad fog elkészülni.

(esctoday.com)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top