ESC Hungary

Eurovízió 2021

Az utolsó hét svéd dallal is megismerkedhetünk szombat este

Szombat este a negyedik elődöntővel tér vissza a Melodifestivalen. Ez azt jelenti, hogy megismerkedhetünk az utolsó hét dallal is, ugyanis ez lesz az utolsó elődöntő Jövő szombaton a második esély forduló következik, majd március 8-án már Melodifestivalent döntőjét izgulhatjuk végig.

A negyedik elődöntő fellépői:

Eric Saade 2011-ben a düsseldorfi versenyen már képviselte Svédországot a Popular című dalával. A dalt a végső győzelemre is esélyesnek tartották, végül pedig az előkelő harmadik helyen végzett. A másik ismerős név a The Mamas lehet, ők voltak ugyanis a verseny tavalyi győztesei, akik végül az Eurovízió elmaradása miatt nem mutathatták be dalukat a nemzetközi publikumnak.

A fogadóirodák szerint a negyedik elődöntő továbbjutói Eric Saade és a The Mamas lesznek, a második esély fordulóba pedig Tess Merkel és Sannex továbbjutása várható.

(musiable.com, eurovisionworld.com)

 

About Author

Az utolsó hét svéd dallal is megismerkedhetünk szombat este
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top