ESC Hungary

ESC 2019

Azerbajdzsán: Chingiz – Truth

A rajongók nagy örömére az ICTIMAI ma délután véget vetett a titkolózásnak, és bemutatta azt az előadót, aki Azerbajdzsánt fogja képviselni a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Természetesen a dal sem maradt el. Bár az elmúlt hetekben a kaukázusi ország folyamatosan szivárogtatott ki információt a rajongóknak, kedden pedig egy rövid előzetessel is megleptek minket, gondosan ügyeltek arra, hogy ne derüljön fény az előadó kilétére.

Kedden foglaltuk össze, hogy mi történt az elmúlt időszakban az ICTIMAI háza táján. Eszerint a dalszerzőknek meghirdetett pályázatra több mint 350 pályamű érkezett be, mialatt Azerbajdzsán a potenciális előadók hosszú listáját rövidítette. Február elejére már csak négy név maradt a sokat emlegetett listán:  Tofig Hajiyev, Chingiz Mustafayev, Leman Dadasheva  és Samira Efendi.

Az ICTIMAI szigorú kritériumok alapján választotta ki a végleges indulót, aki nem más, mint Chingiz Mustafayev. Az énekes a Truth című dallal próbálja meg lenyűgözni Európát, hogy egy év kihagyás után Azerbajdzsán ismét ott lehessen az Eurovízió döntőjében. A dalt a második elődöntő második felében hallhatjuk majd.

https://www.youtube.com/watch?v=iyZJ_aMw5hY

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top