ESC Hungary

Eurovízió 2016

Belgium dalt választ ma este!

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – eurosong.be
Internetes közvetítés 20:30-tól: eurovision.tv
A közvetítés szünetelni fog a szuperdöntő előtt, körülbelül 21:30-22:20-ig. A műsor tervezett befejezési időpontja: 22:50.

Ma este Belgium dalt választ a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválra. Az öt versenyzőt három héten keresztül szakemberek látták el tanácsokkal, köztük volt Alexander Rybak (ESC 2009), Hadise (ESC 2009) és Christer Björkman (ESC 1992). A versenyzők ma este minden tudásukat felhasználva mutatják be az Eurovízióra szánt versenydalukat.

A műsor során a nemzetközi zsűri (köztük Magyarország zsűrije, itt írtunk erről bővebben) és a közönség szavaz a dalokra, majd ezeket 50-50%-os arányban összesítik, és a két legjobb dal kerül a szuper döntőbe. A műsor záró szakaszában a nézők két versenyző közül választják ki a 2016-os eurovíziós képviselőjüket.

A mai este fellépői:

Adil Aarab – In our nature
Amaryllis Uitterlinden – Kick the habit
Astrid Destuyver – Everybody aches
Laura Tesoro – What’s the pressure
Tom Frantzis – I’m not lost

A versenydalokat meg lehet hallgatni itt: eurosong.be

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top