ESC Hungary

ESC 2018

Belgium: Sennek – A Matter of Time

Belgium az elmúlt három évben mindegyik alkalommal a Top 10-ben végzett az Eurovízió döntőjében, ebből kétszer a negyedik helyen, így az ország felé igen nagy az elvárás idén. Ennek ellenére a belgák nem gondolkodtak sokáig, szeptemberben elsőként jelentették be képviselőjüket, aki nem más mint Laura Groeseneken, művésznevén Sennek.

A fiatal énekesnő, aki egyébként Belgium 60. Eurovíziós képviselője, elsősorban a jazz-ben mozog otthonosan, de megállja a helyét más stílusokban is. Sennek már régóta követi az Eurovíziót, kedvenc Eurovíziós dala pedig az 1944.

Dalának címe A Matter of Time, amit február 6-án mutattak volna be egy rádiós műsorban, de már vasárnap este kiszivárgott. Emiatt a hivatalos bemutatót egy nappal korábbra hozták. Hogy sikerül-e a dallal sorozatban negyedszer döntőznie Belgiumnak, az hamarosan kiderül. Sennek az első elődöntő első felében adhatja-e elő a dalát.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top