ESC Hungary

ESC 2018

Belgium: Sennek – A Matter of Time

Belgium az elmúlt három évben mindegyik alkalommal a Top 10-ben végzett az Eurovízió döntőjében, ebből kétszer a negyedik helyen, így az ország felé igen nagy az elvárás idén. Ennek ellenére a belgák nem gondolkodtak sokáig, szeptemberben elsőként jelentették be képviselőjüket, aki nem más mint Laura Groeseneken, művésznevén Sennek.

A fiatal énekesnő, aki egyébként Belgium 60. Eurovíziós képviselője, elsősorban a jazz-ben mozog otthonosan, de megállja a helyét más stílusokban is. Sennek már régóta követi az Eurovíziót, kedvenc Eurovíziós dala pedig az 1944.

Dalának címe A Matter of Time, amit február 6-án mutattak volna be egy rádiós műsorban, de már vasárnap este kiszivárgott. Emiatt a hivatalos bemutatót egy nappal korábbra hozták. Hogy sikerül-e a dallal sorozatban negyedszer döntőznie Belgiumnak, az hamarosan kiderül. Sennek az első elődöntő első felében adhatja-e elő a dalát.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top