ESC Hungary

Eurovízió 2016

Bulgária: Poli Genova visszatér az Eurovízió színpadára!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Idén több visszatérő előadót megismerhettünk már, azonban egyikükről csak ma hullott le a lepel: a 2011-es bolgár induló, Poli Genova ismét ringbe száll a győzelemért, ám ezúttal Düsseldorf helyett Stockholmban. Nem a 2011-es indulása azonban az egyetlen kötődése a versenyhez, tavaly ő volt a 2015-ös Junior Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetője is, melyet mellesleg Szófiában tartottak, Bulgária fővárosában.

„Poli Genova nemzetközi vonatkozásban is népszerű, különösen az Eurovíziós Dalfesztivál rajongói körében. Kiváló munkát végzett a 2015-ös Junior Eurovízió műsorvezetőjeként is, és ezek voltak azok a befolyásoló tényezők, amiért rá esett a választásunk.” – nyilatkozta Joana Levieva-Sawyer, a bolgár delegáció vezetője.

A belső kiválasztás leginkább a megszorításokat miatt következett be, ugyanis egy nemzeti döntő megtartásra hatalmas költséggel járt volna.

Poli a 2015-ös Junioron előadta egyik dalát is, ezt itt tudjátok megnézni:

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top