ESC Hungary

ESC 2019

Ciprus: Tamta – Replay

Ciprus még decemberben jelentette be, hogy a grúz származású Tamta fogja képviselni a szigetországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, de a dalra még hónapokat kellett várnunk. Mint már korábban beszámoltunk róla, az énekesnő a Replay című dalt fogja előadni a napsütésben gazdag izraeli nagyvárosban, Tel-Avivban. Bár közben kiszivárgott a dal egyik demóverziója, illetve a dal hivatalos előzetesét is megosztották a rajongókkal, mely következtében az ország bebiztosította magát a fogadóirodák éléra, a dal teljes változatára csak mostantól bulizhatunk.

A Replay-t a már jól ismert svéd-görög dalszerző Alex P írta, de Teddy Skye, Viktor Svensson, Kristoffer “Bonn” Fogelmark és Albin Nedler svéd dalszerzők is segédkeztek a lehető legjobb végeredmény megszületése érdekében.

Ciprus jól tudja, hogy a szép eredmény eléréséhez egy ütős színpadképre is szükség van, így azt Sacha Jean-Baptiste képzeletére bízzák, aki a két ezüstérmes, Kristian Kostov (Bulgária 2017) és Eleni Foureira (Ciprus 2018) produkcióját is megálmodta.

Tamta május 14-én bizonyíthat először, ugyanis az első elődöntő első felében fogja előadni a Replay-t. A 64. Eurovíziós Dalfesztivált május 14-e és 18-a között rendezik Izraelben, miután Netta a Toy című dalával maga mögé utasította a 2018-as Eurovízió összes többi dalát, és megszerezte Izrael negyedik győzelmét.

(eschungary.hu)

Comments
To Top
%d bloggers like this: