ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Conchita napjai meg vannak számlálva!

A szakállas díva, aki megnyerte a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivált, Tom Neuwirth három éve lett Conchita Wurstként világhírű. Most viszont eljött a vég, Conchita „halála”, és valami új születése. Conchita Wurst megszemélyesítője, Tom Neuwirth bejelentette, hogy miután megjelent Conchita második albuma, „meg fogja ölni” a transzi kreációját.

A Welt am Sonntag készített vele egy interjút, amiben bejelentette, hogy úgy érzi, már elért mindent, amit meg tudott tenni Conchita-ként, ezért most itt az ideje tovább lépni.

A 28 éves Tom Neuwirth, aki megalkotta Conchitát, most saját magát keresi, és azon gondolkodik, végleg elbúcsúzik Wursttól.
,,Úgy érzem, hogy itt az ideje felépíteni egy új személyiséget. Lehet hogy még csak nem is saját magamat. De a szakállas hölgy megformálásával mindent elértem a Dalfesztivál megnyerése óta. Nincs többé szükségem rá.”

Conchita nem fog mától eltűni, mert még ebben az évben ki fogja adni második albumát. De amint ennek a promóciója véget ér, Tom világosan állítja: ,,Meg kell ölnöm őt”.

https://www.instagram.com/p/BPfo__Ig6Dx/

A változás már folyamatban van. Sok rajongó észrevette, hogy Conchita megjelenése és viselkedése megváltozott. A szakállas hölgy sokkal inkább egy hosszú hajú férfi benyomását kelti.

Conchita kevésbé nőies sminket használ manapság, előnyben részesíti az öltönynadrágot köpennyel, és alacsonyabb regiszterekben énekel. A változás leglátványosabb pillanatát az idei német nemzeti döntő, az Unser Song 2017 vendégfellépőjeként okozta, amikor elénekelte a Satellite című 2010-es győztes dalt.

,,A napokban több kérdést tettem fel magamnak, mint valaha. Keresem azt, amit igazán jól tudok. A problémám az, hogy mindenből csak egy kevésre vagyok képes, ezért keresem magam, és Tom fellázadt.”

Egy nő, aki soha nem akart lenni: ,,A férfiakat szeretem, mint mondtam, de mint egy férfi”, mesélte Neuwirth. ,,Ha Conchitaként vagyok felöltözve férfiak előtt, bennem semmi nem mozdul meg. Ilyenkor teljesen aszexuálisnak érzem magam.”

,,A homoszexualitás egy ördög”

Tom, aki egy steiermarki faluban nőtt fel, ahol a szülei egy vendéglőt üzemeltettek, elmesélte, hogyan ugratták a gyerekek és a fiatalok egymást, és mi mindennek voltak kitéve. ,,Volt ott ,pápaszemű’ és ,pikkelyes arcú’, és voltak persze a ,vörös hajúak’, meg én, aki meleg volt. Mindenkivel incselkedtek. Ez afféle provokáció volt, a másodosztályú „perverzektől” – mondta Neuwirth az újságnak. ,,A homoszexualitás egy ördög.” Időközben azonban a faluja díszpolgára lett.

Jelenleg Conchita egyedül él Bécsben, ami azonban nem a nemi élet mentes létet jelenti, nyilatkozta. Vicces lenne. ,,Őszintén szólva, ha eljön a szerelem, én is csak egy férfi vagyok, aki elképzeli a másikkal, hogy együtt élnek.”

Az énekes a pályafutásában még sok dolgot el tudna képzelni, mint mondjuk egy saját tehetségkutatót, vagy egy filmet – akár a saját életéről. ,,Viszont muszáj valaki szerepét magamra öltenem, mivel még nem tudom Tomot „eljátszani”. Meryl Streepet talán.”

Az elmúlt hetekben olyan videókat publikált, amiben kortárs slágereket és pop klasszikusokat dolgoz fel. Például a Rag’n’Bone Man ‘Human’ című dalában a szokásoshoz képest jóval mélyebb hangon énekel.

Addig is emlékezzünk Conchita karrierjének csúcspontjára,

és a szereplésére a bécsi döntő nyitányában!

Forrás: wiwibloggs.com, welt.de, fotómontázs: wiwibloggs.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top