ESC Hungary

ESC 2019

Dánia: Leonora – Love Is Forever

Ma tartották Dániában a Dansk Melodi Grand Prix 49. évadát. A nagy múltra visszatekintő nemzeti döntőben 10 produkciót láthattunk. A Dalhoz hasonlóan itt is két forduló volt. Az első fordulóban a szakmai zsűri és a közönség döntötte el, hogy melyik az a 3 produkció, amelyik továbbjuthat a második fordulóba, az úgynevezett szuperfináléba. A három szuperfinalista:

Leonora – Love Is Forever (42%)
Julie & Nina – League of Light (35%)

Sigmund – Say My Name (23%)

Ekkor a három versenyzőnek újra meg kellett győznie a szakmai zsűrit és a tévénézőket, hogy ő a legalkalmasabb a skandináv ország képviseletére. Az, akinek a legjobban sikerült bizonyítani és elnyerte ezzel a zsűri és a közönség szimpátiáját nem más, mint Leonora a Love Is Forever című dallal. Gratulálunk! Leonora a második elődöntő első felében adhatja elő dalát.

https://www.youtube.com/watch?v=fAdSQxaXsSk

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top