ESC Hungary

Eurovízió 2021

Dotter is színpadra lép szombaton a Melodifestivalen színpadán

Szombaton a második elődöntővel folytatódik a svéd Melodifestivalen. Ismét nyolc versenyző száll ringbe azért, hogy továbbjusson a döntőbe, de legalább a második esély fordulóba.

Ezúttal Oscar Zia és Anis Don Demina csatlakoznak műsorvezetőként az idei Melodifestivalen állandó házigazdájához, Christer Björkmanhoz.

A második elődöntő dalainak részleteit ma hozták nyilvánosságra:

A fogadóirodák kedvence Dotter, a tavalyi verseny ezüstérmese, második helyre pedig Anton Ewaldot várják. A második esély fordulóba pedig WAHL ft. SAMI és Patrik Jean dalait várják. Azonban találgatások ide vagy oda, már csak két napot kell várnunk, és kiderül, kik lesznek azok a szerencsések, akik csatlakozhatnak Danny Saucedo-hoz és az Arvingarna-hoz, valamint Paul Rey-hez és a Lillasyster-hez, az első elődöntő továbbjutóihoz.

(musiable.com, eurovisionworld.com)

About Author

Dotter is színpadra lép szombaton a Melodifestivalen színpadán
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top