ESC Hungary

Junior 2020

Elkezdődtek a Junior 2020 főpróbái

Annak ellenére, hogy az utazási korlátozások sok országban fennállnak, néhány versenyző el tudott utazni Varsóba, hogy elpróbálják és felvegyék a produkciójukat. A junioreurovision.tv három ország főpróbáját mutatta be a mai napon, és megtörtént a Junior Eurovízió 2020 nyitóceremóniája is, ahol meghatározták a fellépési sorrendet is.

Az ukrán Oleksandr Balabanov és csapata még a hónap elején utazott Kijevből Varsóba, ahol felvették a most vasárnapi döntőre szánt produkciójukat. Oleksandr krémszínű öltönyben lépett a színpadra, a többiek Vidkryvai „szóróanyagban”, vagy szép magyarsággal „mörcs”-ben és „Open Up” maszkban jelentek meg (aminek valószínűleg sokan hasznát veszik majd a 2021-es rotterdami Eurovíziós Dalfesztiválon is). Egy fénygömbbel a kezében fog szerepelni, ami garantáltan monumentális kameraszögeket fog eredményezni.

Ukrajna. Fotó: EBU / STIJN SMULDERS

A holland UNITY egy Amszterdam-közeli stúdióban rögzítette a fellépését. A csapat tagjai Hollandia különböző részeiből származnak, ezért nagyon élvezték a találkozást. Amikor megnyerték a holland nemzeti döntőt, a csapat egyik tagja covid pozitív teszt miatt nem lehetett velük. Most vasárnap viszont a teljes csapatot, mind a négy lányt együtt láthatjuk.

Hollandia. Fotó: CHANTAL ANTONIDES

Melani Garcia révén sikerrel tért vissza Spanyolország a Junior Eurovízióhoz, most Soleá és csapatán a sor, hogy megnyerje Európa szívét egy tempós dallal. A produkció madridi felvételkor a családtagok támogatták a fellépését. A felvétel befejeztével mindenki, aki a produkció tökéletesítésén dolgozott, láthatóan nagyon izgatottak lettek látván a végeredményt. Hamarosan láthatja a széles közönség is a végeredményt!

Spanyolország. Fotó: RTVE / RAUL TEJEDOR

A Junior Eurovízió nyitóünnepségén Gert Krak, az EBU projektmenedzsere kiemelte, hogy a jelenlegi körülményeket figyelembe véve a Junior Eurovízió a legnagyobb nemzetközi műsor még annak ellenére is, hogy nem a szokásos módon folyik a rendezvény lebonyolítása.

A 2020-as Junior Eurovízió rajtsorrendjében először kisorsolták az elsőként és utolsóként fellépő országot valamit a házigazda Lengyelország rajtpozícióját, ezután a többi pozíciót a show producerei alkották meg:

1 – Németország – Susan – „Stronger with You” – (Német, angol)
2 – Kazahsztán – Karakat Bashanova – „Forever” – (Kazah, angol)
3 – Hollandia – Unity – „Best Friends” – (Holland, angol)
4 – Szerbia – Petar Aničić – „Heartbeat” – (Szerb, angol)
5 – Fehéroroszország – Arina Pehtereva – „Aliens” – (Orosz, angol)
6 – Lengyelország – Ala Tracz – „I’ll Be Standing” – (Lengyel, angol)
7 – Grúzia – Sandra Gadelia – „You Are Not Alone” – (Grúz, angol)
8 – Málta – Chanel Monseigneur – „Chasing Sunsets” – (Angol)
9 – Oroszország – Sofia Feskova – „My New Day” – (Orosz, angol)
10 – Spanyolország – Soleá – „Palante” – (Spanyol)
11 – Ukrajna – Oleksandr Balabanov – „Vidkryvai (Open Up)” (Відкривай) – (Ukrán, angol)
12 – Franciaország – Valentina – „J’imagine” – (Francia)

(junioreurovision.tv)

About Author

Elkezdődtek a Junior 2020 főpróbái
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top