ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary közös nézés 2016

Szerző: Klész Imre

Ismét közös nézést szervez az ESC Hungary csapata a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére. Idén Debrecen lesz a célpont, ahol a közös nézés mellett közös vacsora, közös esélylatolgatás és közös előszavazás is lesz. A létszám korlátozott, ezért előregisztrációhoz kötjük a jelentkezést. Mivel a döntő utáni nap épp Pünkösd vasárnap lesz, ezért egy jó kis hosszú hétvége egyik programjaként is kiváló lehetőség a debreceni látogatás, akár közös városnézés is lehetséges, ha az igényfelmérésen elegendő létszám gyűlik össze.

Tavaly előtt egy kis Budapest-belvárosi kávézóban gyűltünk össze, de sajnos a váratlan többszörös túljelentkezés és a népes televízióstáb és más trollkodás miatt nem sikerült túl jól. Tavaly zártkörű közös nézés volt Budapest belvárosától messzebbre, nagyon jó visszajelzések voltak. Néhány évvel ezelőtt az éves nyári rajongói találkozó Debrecenben nagyon jól sikerült, ezért hogy ne minden Budapesten történjen, a debreceni rendezés mellett döntöttünk. A fenti kellemetlenségek elkerülése és a gördülékeny szervezés érdekében előregisztrációhoz kötjük a jelentkezést. A regisztráció sikerességéről választ fogunk küldeni. Az előregisztáció linkje a lap legalján található. Az előregisztrációt 2016.05.01-én 12:00-kor zárjuk. Van még 3 hét mindenkinek eldönteni, viszont a helyszín adottságai miatt csak korlátozott létszámbantudunk helyet biztosítani. Gyertek el, nézzük együtt a döntőt, ahol Magyarországnak ismét jók az esélyei, bár Wolf Kati óta nem mer ilyenekről álmodozni senki sem.

Fakultatív programajánló, ha valaki szállást foglalna és el akarna tölteni egy hosszú hétvégét Debrecenben:

Mediterrán élményfürdő

Termálfürdő

Nagyerdei Kultúrpark (állatkert)

Mese és élménypark

Zsuzsi vasút Hármashegyaljára

Tudományos élményközpont

Kortárs művészeti központ

Toronymászás a Nagytemplomban

5D mozi

Séta a Nagyerdőben toronymászással

Ködszínház a Nagyerdei Stadionnál

Mandula Cukrászda (3 helyen a városban)

Kávézók a Halközben

Link az előregisztrációs adatlaphoz. Az előregisztrációt 2016.05.01-én 12:00-kor zárjuk!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top