ESC Hungary

Rajongunk

ESC Hungary Rajongói találkozó 2022

Az idén 17 éves ESC Hungary eurovíziós rajongói közösség karöltve az idén 3 éves Magyar Eurovíziós Klub Egyesülettel (MEKE), illetve a 4 éves INFE Magyarországgal (INFE – Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata) szeretettel meghív minden érdeklődőt a szokásos nyárbúcsúztató ESC Hungary rajongói találkozóra!

Új helyszínen rendezzük meg rajongói találkozónkat! Az ilyenkor szokásos játékokat megújult formában, profi kocsmakvíz mester vezényletével és ehhez mérten technikailag felszerelt helyszínen fogunk játszani! Bízom benne, hogy május óta már rongyosra néztétek az idei döntőt, és megvan a véleményetek az idei rendezésről és a dalokról, mert bő három hónap távlatából ismét le fogunk szavazni az idei dalokra is!

Mindenkit meghívunk, nemcsak MEKE tagokat! Ha valaki mégis csatlakozni szeretne az egyesülethez, azt kérem, hogy a https://eschungary.hu/category/meke/ oldalon a tagfelvételről szóló cikkben keresse meg a tagfelvételi kérelem linkjét és olvassa el a szabályzatunkat, ahol részletesen megismerheti mindenki az egyesület alapszabályát, céljait és a tagok teendőit. Kérek minden érdeklődőt, aki most frissen felvételt szeretne kapni a tagjaink közé, az legkésőbb 2022.08.19-én éjfélig töltse ki a jelentkezési nyilatkozatot.

A legfontosabb időpont:
Érkezés: 2022.09.03 szombat 11:00
Gyülekező: Rákóczi út/Múzeum körút sarka (Astoria), a Magnet bank melletti téren.
Ezután a szokásos feszültségoldó sétával fogjuk megközelíteni a végcélt.

Fontos, hogy ezúttal az ASTORIA lesz a célpont, ne jöjjön senki sem rutinből a régi gyülekezőhelyre! Jó lesz újra látni titeket! Mindenkit szeretettel várunk!

About Author

ESC Hungary Rajongói találkozó 2022
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top