ESC Hungary

ESC 2021

Észak-Macedónia: Vasil – Here I Stand

Észak-Macedónia versenyzője, Vasil szintén szeretett volna versenyezni a tavalyi Eurovízión, de annak eltörlése miatt a helyi közmédia adott neki egy újabb esélyt, egy új dallal. 2021-ben a Here I Stand című dalt fogja előadni a május 18-i keddi első elődöntőben. – A dalt a tavaly elindult káosz inspirálta, egy szuszra megszületett a dal abban az őszinte pillanatban, amikor magadra koncentrálsz és hagyod, hogy sodródj a tiszta érzelmekkel mindenféle önszabályozás nélkül – nyilatkozta. A dalhoz élő szimfonikus zenekart használtak. Vasil és családja 12 éves korában az Egyesült Államokba költözött, a Chicago Gyermekkórus tagja lett, 18 évesen Milánóban tanult éneklést, majd ösztöndíjas lett a torontói Királyi Zeneakadémián. Énekesként bejárta az egész világot, májusban pedig Hollandia lesz a célpont. Sok sikert!

https://youtu.be/HbXczPgRI7Y

(eurovision.tv)

About Author

Észak-Macedónia: Vasil – Here I Stand
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top