ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: A második elődöntősök első fele próbált ma

Izrael - Hovi Star (c) Anna Velikova - EBU

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv, escdaily.com

Folytatódtak a delegációk ismerkedése a stockholmi színpadi technikával a harmadik napon. A mai napon Lettország, Lengyelország, Svájc, Izrael, Fehéroroszország, Szerbia, Írország, Macedónia, Litvánia és Ausztrália próbált.


Az ausztrál versenyző 24 órán keresztül utazott Stockholmba Hong Kong-i átszállással. Még van benne egy kis Jet Lag, vagyis a légi utazás és a többszörös időzóna átlépés miatti fáradtság.

A svájci versenyzőnél a produkció elején füst trükköket használnak az énekesnő hátánál, a végén egy villanásnyi pirotechnikával tűzdelt vízeséses pirotechnika (aranyeső) látható. Ilyen látványos effekt lesz az izraeli produkciónál is.

A litván versenyző 4 évvel ezelőtt 6. helyezést ért el, ami az ország eddigi legjobb teljesítménye az Eurovízión. Donny Montell kész ezt az eredményt túlszárnyalni.

A nap legnagyobb értetlenkedését a fehérorosz versenyző érte el a sajtóközpontban. Az ESC Daily szerkesztői nem értik, hogy a produkció elején miért láthatjuk a meztelen, megphotoshoppolt Ivan-t egy farkassal. Később előbukkan az énekes egy bézs öltönyben, holografikus farkasok jelennek meg, melyek először dobossá, majd közülük az egyik gitárossá, a másik egy kék emberré, a harmadik kréta alakú kutyussá alakul, melybe villám csap és átalakul egy csecsemőkori Ivan-ná, akinek az arcára csíkok vannak festve.

Ausztrália nagyon győzelmi esélyes próbát mutatott, minden nagyon profinak látszik és hallatszik a szerkesztők szerint.

A fogadóirodák összesített listáján az orosz, a francia és az ausztál versenyző van a top 3-ban, Magyarország a 19.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top