ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: A második elődöntősök első fele próbált ma

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv, escdaily.com

Folytatódtak a delegációk ismerkedése a stockholmi színpadi technikával a harmadik napon. A mai napon Lettország, Lengyelország, Svájc, Izrael, Fehéroroszország, Szerbia, Írország, Macedónia, Litvánia és Ausztrália próbált.


Az ausztrál versenyző 24 órán keresztül utazott Stockholmba Hong Kong-i átszállással. Még van benne egy kis Jet Lag, vagyis a légi utazás és a többszörös időzóna átlépés miatti fáradtság.

A svájci versenyzőnél a produkció elején füst trükköket használnak az énekesnő hátánál, a végén egy villanásnyi pirotechnikával tűzdelt vízeséses pirotechnika (aranyeső) látható. Ilyen látványos effekt lesz az izraeli produkciónál is.

A litván versenyző 4 évvel ezelőtt 6. helyezést ért el, ami az ország eddigi legjobb teljesítménye az Eurovízión. Donny Montell kész ezt az eredményt túlszárnyalni.

A nap legnagyobb értetlenkedését a fehérorosz versenyző érte el a sajtóközpontban. Az ESC Daily szerkesztői nem értik, hogy a produkció elején miért láthatjuk a meztelen, megphotoshoppolt Ivan-t egy farkassal. Később előbukkan az énekes egy bézs öltönyben, holografikus farkasok jelennek meg, melyek először dobossá, majd közülük az egyik gitárossá, a másik egy kék emberré, a harmadik kréta alakú kutyussá alakul, melybe villám csap és átalakul egy csecsemőkori Ivan-ná, akinek az arcára csíkok vannak festve.

Ausztrália nagyon győzelmi esélyes próbát mutatott, minden nagyon profinak látszik és hallatszik a szerkesztők szerint.

A fogadóirodák összesített listáján az orosz, a francia és az ausztál versenyző van a top 3-ban, Magyarország a 19.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top