ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: Az első nap próbái

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – escdaily.com

Ma kezdődtek el az Eurovíziós Dalfesztivál 2016-os versenyének próbái. A mai napon Finnország, Görögország, Moldova, Magyarország, Horvátország, Hollandia, Örményország, San Marino és Oroszország próbált. Lássunk egy kis ízelítőt a produkciókból.

0

És egy kis pletyka a végére: A nap pozitív csalódása a helyszíni tudósítók szerint Örményország. Az orosz próbától hangos a sajtó, mert az énekesük leesett egy díszletelemről, ami egy „csodafal”, amiből akár lépcsők, akár jéghegyek is elő tudnak bukkanni. San Marino delegációvezetője azt nyilatkozta, hogy ők nem egy Oroszország, ami rengeteg pénzt tud költeni, mert egyáltalán jó ha százan dolgoznak az SMRTV-nél, és az idei Eurovízió költségvetése sokkalta nagyobb, mint az közmédiájuk egész éves működési költsége.

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top