ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: Freddie első főpróbája

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escbubble.com – esckaz.com – oikotimes.com – escdaily.com

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál felkészülési időszaka elérkezett a főpróbákhoz. Ilyenkor már elpróbálják az arénában a teljes műsort. Ma 17:00-kor befejeződött az első főpróba, 21:00-tól pedig a zsűris próba veszi kezdetét, ahol a nemzeti zsűrik egy videószobában megnézik a produkciókat, majd értékelik azokat. Holnap este 21 órától a közönség fog szavazni, és a két tábor szavazatának svéd tipusú összefésülésével alakul ki a top 10, vagyis a tovább jutók listája.

Ma volt az első főpróba, kritikák egyelőre nem nagyon szállingóznak a helyszíni tudósítóktól. Lássuk, hogy ezek közül milyen kritikákat kapott Magyarország.

Magyarország képeslapja egy piaccal indul. Freddie piacon vásárol, ételt készít egy olasz étteremben, gitározik egy lócán, és álldogál a Duna mellett. A film végén a két pitypang nemzeti színű lesz.

Az ESC Bubble tudósítása: Freddie fehér inget (az eurovision.tv leírása szerint aszimmetrikus top) és szakadt farmert visel, ezúttal nincs rajta bőrdzseki. A három férfi vokálosa fekete ingben és teveszínű nadrágban van. Egy férfi pedig hosszú szoknyában dobol. A LED talajon egy vörös színű, repedésekkel tűzdelt járda látható. Hangilag rendben van, és a mostani produkció alapján azt hiszem, tovább jut.

Az Oikotimes tudósítása:
Freddie kissé idegesnek tűnik. Nem a legerősebb hang, de a végére feljavul. Nagyon szép színpadra állítás. Valójában semmi különleges nincs a magyar produkcióban. A tesztoszteron színpadi jelenléte ls Freddie jellegzetes hangja mellett nincs is mit hozzátenni, egy egyértelmű továbbjutás lehet belőle.

Közben a zsűris próbán is túl van Freddie, ez 21 órakor kezdődött.

Freddie dzseki nélkül jött ismét, végre egy jó csávó van a színpadon, aki egy erős üzenetet közvetít az életünket befolyásoló tényezőkről. A végeredmény komolyan jó. Legalább tovább fog jutni, legalábbis azt hisszük.

Az ESC Daily szerint eddig (az első 4 produkció alapján) Freddie hozta a legerősebb énekteljesítményt.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top