ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: November 26-án kezdődik a jegyárusítás első hulláma

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválra ezen a héten, csütörtökön délelőtt 10 órától kezdik el árusítani a jegyeket. A korábbi éveknek megfelelően most is “hullámokban” kezdik a jegyértékesítést. A jegyeket hivatalosan az http://www.axs.com/ weboldalról lehet megvásárolni. A szokások szerint a rajongók jogosultak bizonyos mennyiségű jegy megvásárlására, ezeket a nemzeti rajongói klubok koordinálják. Tavaly a jegyértékesítés első hullámában 20 perc alatt elfogytak a jegyek.

A jegyek mind a 9 showra érvényesek, beleértve az élő közvetítéseket, a zsűris döntőket és főpróbákat, az árak 11 euróról indulnak.

Martin Österdahl, a 2016-os Eurovízió főproducere elmondta, hogy nagyon jó érzés 11 eurós jegyeket árulni, így több embernek nyílik lehetősége arra, hogy élőben láthassa a showt. Akik szeretnék, most egy nagyon különleges karácsonyi ajándékkal lephetik meg szeretteiket, ami egy életre szóló élményt fog jelenteni.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy mindig a hivatalos jegyértékesítőkön keresztül vásároljanak jegyeket az érdeklődők.

A “hullámzó” jegyértékesítés a korábbi években bevált: mindenkinek lehetősége nyílik arra hogy jegyet vásároljon, de nem kell vele kapkodni. Ahogy kialakul a helyszínt elfoglaló színpadi díszlet nagysága, úgy bővül az eladható jegyek száma is. Addig is a garantáltan eladható helyekre kezdik el árulni a jegyeket, melyek nem függenek a díszlet által kiszorított helyektől. A többi jegyértékesítési időszak kezdetéről egyelőre nincs információ.

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: