ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: November 26-án kezdődik a jegyárusítás első hulláma

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

A 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválra ezen a héten, csütörtökön délelőtt 10 órától kezdik el árusítani a jegyeket. A korábbi éveknek megfelelően most is „hullámokban” kezdik a jegyértékesítést. A jegyeket hivatalosan az http://www.axs.com/ weboldalról lehet megvásárolni. A szokások szerint a rajongók jogosultak bizonyos mennyiségű jegy megvásárlására, ezeket a nemzeti rajongói klubok koordinálják. Tavaly a jegyértékesítés első hullámában 20 perc alatt elfogytak a jegyek.

A jegyek mind a 9 showra érvényesek, beleértve az élő közvetítéseket, a zsűris döntőket és főpróbákat, az árak 11 euróról indulnak.

Martin Österdahl, a 2016-os Eurovízió főproducere elmondta, hogy nagyon jó érzés 11 eurós jegyeket árulni, így több embernek nyílik lehetősége arra, hogy élőben láthassa a showt. Akik szeretnék, most egy nagyon különleges karácsonyi ajándékkal lephetik meg szeretteiket, ami egy életre szóló élményt fog jelenteni.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy mindig a hivatalos jegyértékesítőkön keresztül vásároljanak jegyeket az érdeklődők.

A „hullámzó” jegyértékesítés a korábbi években bevált: mindenkinek lehetősége nyílik arra hogy jegyet vásároljon, de nem kell vele kapkodni. Ahogy kialakul a helyszínt elfoglaló színpadi díszlet nagysága, úgy bővül az eladható jegyek száma is. Addig is a garantáltan eladható helyekre kezdik el árulni a jegyeket, melyek nem függenek a díszlet által kiszorított helyektől. A többi jegyértékesítési időszak kezdetéről egyelőre nincs információ.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top