ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: Stockholm készen áll!

A stockholmi városháza

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Az SVT, a svéd köztelevízió bemutatta azokat a helyszíneket, ahova a májusban Stockholmba érkező rajongók és újságírók betérhetnek a főpróbák után vagy két interjú között.

  • A nyitó ceremónia a Stockholmi Városházán lesz, ott ahol 2000-ben is volt, amikor legutóbb a fővárosban tartották a versenyt.
  • Az EuroClub egy külön erre a célra felépített külső helyszínen lesz, közvetlenül a vízparton, szemben a Royal Palace-el.
  • A Eurovision Village, azaz a hivatalos rajongói találkozóhely pedig a Royal Gardensben lesz.

A helyszínek közel vannak egymáshoz, mindössze egy rövid sétára, így megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a fővárosba érkezőknek.

„A Stockholm Városháza, mint a nyitóceremónia helyszíne és a Royal Garden, mint az Eurovision Village kiválasztása pont tökéletes, de ami igazán egyedi helyszínt kapott az a EuroClub, mely Stockholm egyik leggyönyörűbb helyén, a Royal Palace előtti vízparton lesz.” – árulta el Christer Björkman, a verseny producere.

Az elődöntőkbe történő sorsolás január 25-én, hétfőn lesz: itt fog eldőlni hogy melyik ország melyik elődöntőben vesz részt májusban, valamint a hivatalos átadási ceremóniát is ekkor fogják megejteni.

 

Térkép a helyszínről:

 

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top