ESC Hungary

Eurovízió 2016

Eurovízió 2016: Stockholm készen áll!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Az SVT, a svéd köztelevízió bemutatta azokat a helyszíneket, ahova a májusban Stockholmba érkező rajongók és újságírók betérhetnek a főpróbák után vagy két interjú között.

  • A nyitó ceremónia a Stockholmi Városházán lesz, ott ahol 2000-ben is volt, amikor legutóbb a fővárosban tartották a versenyt.
  • Az EuroClub egy külön erre a célra felépített külső helyszínen lesz, közvetlenül a vízparton, szemben a Royal Palace-el.
  • A Eurovision Village, azaz a hivatalos rajongói találkozóhely pedig a Royal Gardensben lesz.

A helyszínek közel vannak egymáshoz, mindössze egy rövid sétára, így megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a fővárosba érkezőknek.

„A Stockholm Városháza, mint a nyitóceremónia helyszíne és a Royal Garden, mint az Eurovision Village kiválasztása pont tökéletes, de ami igazán egyedi helyszínt kapott az a EuroClub, mely Stockholm egyik leggyönyörűbb helyén, a Royal Palace előtti vízparton lesz.” – árulta el Christer Björkman, a verseny producere.

Az elődöntőkbe történő sorsolás január 25-én, hétfőn lesz: itt fog eldőlni hogy melyik ország melyik elődöntőben vesz részt májusban, valamint a hivatalos átadási ceremóniát is ekkor fogják megejteni.

 

Térkép a helyszínről:

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top