ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Csütörtökön kiderül a spanyol Eurocasting győztese

A spanyol köztévé (RTVE) ismét az Objetivo Eurovisión nevű műsor keretein belül választja ki indulóját az Eurovíziós Dalfesztiválra. Idén a közönségnek is lehetősége lesz beleszólni a döntő mezőnyének alakulásába, ugyanis a nézők által egy úgynevezett „szabadkártyás” induló is bekerül majd a februári fináléba. Január 12-én kerül megrendezésre a több hete zajló Eurocasting döntője, amit a világ minden tájáról lehet majd követni. Erre az egyedi lehetőségre a szervezők november 27-ig várták a jelentkezéseket, majd a határidő lejárta után kiválasztották a legjobb 30 dalt, amelyből a rajongók az interneten keresztül szavazhattak az általuk legjobbnak vélt 10 szerzeményre. Ezután a szakmai zsűri lecsökkentette a létszámot 3-ra, így alakult ki a döntő mezőnye, melyet csütörtökön, közép-európai idő szerint este 8 órától élőben lehet majd követni az alábbi oldalon:

http://www.rtve.es/television/eurovision/

Jó hír a rajongóknak, hogy a döntős szavazáson bárki részt vehet, de egy IP címről csak egyszer lehet majd voksolni. A szavazatokat az Eurocasting weboldalán vagy az RTVE hivatalos Eurovíziós applikációján keresztül várják. A show körülbelül egy órán keresztül fog tartani, a szavazásra pedig 15 percet adnak. A verseny győztese csatlakozik az RTVE által kiválasztott énekesekhez, hogy elnyerje a jogot Spanyolország képviseletére a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon. A belsőleg kiválasztott előadókat a műsor alatt fedik fel, valamint két meglepetés produkcióval is készülnek nekünk a spanyolok.

Az Eurocasting döntőjének mezőnye:

  1. Javian – No somos heroes
  2. Fruela – Live it up
  3. LeKlein – Ouch!

Internetes közvetítés

2017.01.12. 20:00 http://www.rtve.es/television/eurovision/

Forrás: wiwibloggs.com

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top