ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Csütörtökön kiderül a spanyol Eurocasting győztese

A spanyol köztévé (RTVE) ismét az Objetivo Eurovisión nevű műsor keretein belül választja ki indulóját az Eurovíziós Dalfesztiválra. Idén a közönségnek is lehetősége lesz beleszólni a döntő mezőnyének alakulásába, ugyanis a nézők által egy úgynevezett „szabadkártyás” induló is bekerül majd a februári fináléba. Január 12-én kerül megrendezésre a több hete zajló Eurocasting döntője, amit a világ minden tájáról lehet majd követni. Erre az egyedi lehetőségre a szervezők november 27-ig várták a jelentkezéseket, majd a határidő lejárta után kiválasztották a legjobb 30 dalt, amelyből a rajongók az interneten keresztül szavazhattak az általuk legjobbnak vélt 10 szerzeményre. Ezután a szakmai zsűri lecsökkentette a létszámot 3-ra, így alakult ki a döntő mezőnye, melyet csütörtökön, közép-európai idő szerint este 8 órától élőben lehet majd követni az alábbi oldalon:

http://www.rtve.es/television/eurovision/

Jó hír a rajongóknak, hogy a döntős szavazáson bárki részt vehet, de egy IP címről csak egyszer lehet majd voksolni. A szavazatokat az Eurocasting weboldalán vagy az RTVE hivatalos Eurovíziós applikációján keresztül várják. A show körülbelül egy órán keresztül fog tartani, a szavazásra pedig 15 percet adnak. A verseny győztese csatlakozik az RTVE által kiválasztott énekesekhez, hogy elnyerje a jogot Spanyolország képviseletére a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon. A belsőleg kiválasztott előadókat a műsor alatt fedik fel, valamint két meglepetés produkcióval is készülnek nekünk a spanyolok.

Az Eurocasting döntőjének mezőnye:

  1. Javian – No somos heroes
  2. Fruela – Live it up
  3. LeKlein – Ouch!

Internetes közvetítés

2017.01.12. 20:00 http://www.rtve.es/television/eurovision/

Forrás: wiwibloggs.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top