ESC Hungary

Interjú

Eurovízió 2018: Elkezdődtek a próbák, jönnek az interjúk

Az ESC Hungary csapata idén is első kézből hozza a legfrissebb híreket, pletykákat és interjúkat – egyesen a portugál fővárosból, Lisszabonból. Bár az időjárás hagy némi kívánni valót maga után, ugyanis nincs túl meleg, rövidnadrágot csak bátran vesznek fel (rajtam kívül nem láttam mást egyelőre a pressben).

Ma van az utolsó nap, hogy zárt ajtók mögött zajlanak a próbák, holnaptól kezdve már szabad a bejárás a sajtósoknak és a fan akkreditációval rendelkezőknek.

Két interjú következik. Az egyik a crossfitező Eleni Foureirával készült, aki Ciprust képviseli a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon.

A másik pedig a moldáv DoReDos együttessel készült, akik a sok ajtónyitogatés közben az egyik ajtó mögött Filipp Kirkorovot találták meg.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top