ESC Hungary

Eurovízió 2019

Eurovízió 2019: A Green Room külön épületben kap helyet

Ma délután Izrael nemzeti közszolgálati televíziója, a KAN nyilvánosságra hozta az első képeket a Green Room-ról.

A Green Room a Tel-Avivi Nemzetközi Kiállítási Központ egyes pavilonjában kap helyet az Eurovízió fő helyszénéül szolgáló kettes pavilon szomszédságában. Ez azt jelenti, hogy hosszú évek után idén újra nem a nézőtéren kap helyet a versenyzőknek elkülönített részleg. Ennek oka a kettes pavilon túl kicsi mérete.

Mivel az elmúlt 20 év helyszínei közül a Tel-Avivi Nemzetközi Kiállítási Központ kettes pavilonja a legkisebb befogadóképességgel rendelkezik, arra is törekedtek, hogy néhány VIP ülőhelyet alakítsanak ki a Green Room-ban.

A Green Room az a helyszín, ahonnan az egyes országok delegációja és versenyzője figyelemmel kísérhetik a műsort, illetve a szavazás eredményét várhatják.

A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált május 14-e és 18-a között rendezik Tel-Avivban. A jegyek értékesítését ma kezdték el.

(esctoday.com)

 

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top