ESC Hungary

Interjú

Eurovízió 2019: Interjúk Tel-Aviv-ból (1.rész)

Csapatunk első két tagja, Móni és Sanyi május 6-án, hétfőn délelőtt megérkezett a 38 fokos Tel-Avivba.

Az első napon megismerkedtek a helyszínnel, elfoglalták a szállást és másnap már el is kezdték a munkát: készültek az interjúk.

Ebben a cikkben az Albániát képviselő Jonida Maliqivel, a norvég színekben induló KEiiNO-trióval és az észak-macedón Tamara Todevskával készült interjúkat nézhetitek meg – a már jól megszokott magyar felirattal.

Albánia: Jonida Maliqi – Ktheju tokës

Egy jó kis albán nyelvlecke után megtudhatod, hogy hogyan ismerkedett meg Jonida a macedón Kaliopival és milyen saját biznisze van.

Norvégia: KEiiNO – Spirit in the sky

A csapat mindössze tavaly alakult, de a tagok közül ketten már elég közel álltak ahhoz, hogy képviseljék Norvégiát. Tudd meg, hogy miként!

Észak-Macedónia: Tamara Todevska – Proud

Tudod, hogy Tamara hányszor volt már Eurovízión? Kíváncsi vagy, hogy milyen „polgári” szakmán gondolkozott? Nézd meg az interjút és mindenre fény derül!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top