ESC Hungary

INFE

Eurovízió 2021: Induljon az előszavazás!

Most, hogy végre megtudtuk, Fehéroroszország kétszer is Eurovízió-szabályokba ütköző dalt szeretett volna indítani és ezzel kizárták a versenyből, végre teljes lett a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál mezőnye! 39 ország vág neki a rotterdami versenynek, amit idén már mindenképpen megrendeznek. Két szavazást indítunk el!

Az egyik egy egyszerűbb, kattintós szavazás, ahol bejelölheted az összes kedvenced, de naponta csak egyszer szavazhatsz.

A másik pedig a levélszavazás, ahol e-mailben kell visszaküldeni a szavazólapot az infepoll@eschungary.hu címre április 10-ig. Itt lehet letölteni a szavazólapot (zip, xls):

Igen, idén is lesz INFE Poll, az e-mailes szavazásunk végeredményét az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának (INFE Network) fogjuk elküldeni, és ott lesz elsőként publikálva a végeredmény.

A szavazásra két hét áll rendelkezésre, ezért kérünk mindenkit, hogy 2021. április 10-én 21 óráig küldje el szavazatát.

Mindenki fontolja meg jól a szavazást, ismerje meg mindenki a dalokat itt vagy itt, és szavazásra fel!

survey solution

Frissítés 2021.03.28 9:00 (9:25): Hibás volt a kattintós szavazólap, újra kellett indítani a szavazást. Elnézést a tévedésért.

About Author

Eurovízió 2021: Induljon az előszavazás!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top