ESC Hungary

Eurovízió 2023

Eurovízió 2023: Szavazz a kedvenceidre!

Végre összeállt a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál mezőnye! Itt az ideje, hogy elindítsuk a szavazást az idei dalokról! Hallgasd meg a dalokat és szavazz a kedvenceidre! A dalok megismerésére több lehetőség is van:

Lejátszás:

YouTube lejátszási lista (37 dal+1 összefoglaló videó):

Spotify lejátszási lista

20 perces egyveleg a 37 dalról

Szavazás:

Első opció a kattintós szavazás. Röviden a szabályok: 3 dalra kell szavazni, naponta egyszer lehet szavazni. Szóval ha később mégis más dalt kedvelsz jobban, megvan a lehetőség módosítani a 3 támogatott dal listáját! A döntő napjáig, azaz 2023. május 12 éjfélig lehet szavazni.

Második opció a „leveles” szavazás: Töltsd le és tömörítsd ki a szavazólapot a ZIP fájlból és állítsd fel a top 10-es listád az Eurovízió pontozása alapján: 1-8, 10 és 12 pontot kell kiosztani. Ezután írd be a neved, ellenőrizd hogy érvényesen szavaztál-e, majd mentsd el a fájlt és küldd vissza! Szavazni az Eurovíziós Nagyhét kezdetéig, azaz 2023. május 7 éjfélig lehet! Szavazataitokat a [email protected] email címre gyűjtjük! Köszönjük a részvételt!

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top