ESC Hungary

Eurovízió 2024

Eurovízió 2024: Az első elődöntő produkcióinak összefoglalója

Litvánia - Silvester Belt (c) Alma Bengtsson/EBU

Tegnap estére befejeződött a 2024-es Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőseinek második próbája. Ezúttal országonként 20 perc állt rendelkezésre. Kaptunk rövid ízelítőt a hivatalos felvételekből, és most már kezdenek igazán összehasonlíthatóvá válni a versenyzők teljesítményei. Íme!

Extra infó, hogy az első elődöntő vendégfellépője Benjamin Ingrosso lesz, aki 2018-ban képviselte a svédeket a Dance You Off című dallal. Azóta több Grammy díjat is nyert, kétszer lett az év énekese, most pedig a Kite című dala a legnépszerűbb.

A második elődöntőn pedig egy igazi sztárparádé következik: Helena Paparizou (ESC 2005 győztes, Görögország), Sertab Erener (ESC 2003 győztes, Törökország) and Charlotte Perrelli (ESC 1999 győztes, illetve ESC 2008, Svédország) fogja szórakoztatni a közönséget az Eurovízió legnagyobb slágereivel, ráadásul a közönséggel együtt, mert bárki részese lehet a produkciónak távolról. Erről bővebb információt az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos közösségi média platformjain lesz bővebb infó.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top