ESC Hungary

Eurovízió 2016

Finnország: Krista Siegfrids lesz a finn válogató műsorvezetője!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Többé már nem titok az UMK 2016 (Uuden Musiikin Kilpailu) műsorvezetőinek kiléte: a finn nemzeti válogatót idén Krista Siegfrids és Roope Salminen fogja vezetni.

Krista neve nagyon jól ismert az Eurovízió-rajongók körében: 2013-ban ő képviselte Finnországot, dalának címe a Marry Me (Vegyél feleségül) volt, egészen a döntőig jutott Malmöben. Műsorvezetőtársa Roope Salminen lesz, a közismert finn színész, előadó és rapper.

„Hatalmas buli lesz Roope-al műsort vezetni – ő egy nagyon vicces fiú! Magas elvárásaim vannak és már alig várom, hogy találkozzak a versenyzőkkel és hogy meghallgathassam a dalaikat. Mind az Eurovíziós Dalfesztivál és az UMK vicces szokott lenni. Kezdődjön a karnevál!” – mondta Krista.

A finn dalok és videóklipjek 2016 január 12-én délelőtt lesznek közzétéve a www.yle.fi/umk weboldalon. Maguk az élő adások február 6.-án kezdődnek majd,

 

Emlékeztek még Krista produkciójára? Ha igen, azért, ha nem, pedig azért érdemes újra megnéznetek a már-már polgárpukkasztó kis videót!

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top