ESC Hungary

Eurovízió 2016

Finnország: Krista Siegfrids lesz a finn válogató műsorvezetője!

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Többé már nem titok az UMK 2016 (Uuden Musiikin Kilpailu) műsorvezetőinek kiléte: a finn nemzeti válogatót idén Krista Siegfrids és Roope Salminen fogja vezetni.

Krista neve nagyon jól ismert az Eurovízió-rajongók körében: 2013-ban ő képviselte Finnországot, dalának címe a Marry Me (Vegyél feleségül) volt, egészen a döntőig jutott Malmöben. Műsorvezetőtársa Roope Salminen lesz, a közismert finn színész, előadó és rapper.

„Hatalmas buli lesz Roope-al műsort vezetni – ő egy nagyon vicces fiú! Magas elvárásaim vannak és már alig várom, hogy találkozzak a versenyzőkkel és hogy meghallgathassam a dalaikat. Mind az Eurovíziós Dalfesztivál és az UMK vicces szokott lenni. Kezdődjön a karnevál!” – mondta Krista.

A finn dalok és videóklipjek 2016 január 12-én délelőtt lesznek közzétéve a www.yle.fi/umk weboldalon. Maguk az élő adások február 6.-án kezdődnek majd,

 

Emlékeztek még Krista produkciójára? Ha igen, azért, ha nem, pedig azért érdemes újra megnéznetek a már-már polgárpukkasztó kis videót!

 

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top