ESC Hungary

Eurovízió 2018

Freiling: Büntetést kaphat Ukrajna és Oroszország is a jövő héten

Az Eurovíziós Dalfesztivált irányító Referenciacsoport elnöke, Dr Frank-Dieter Freiling sok kérdést tisztázott az idei Eurovízió után az eurovision.de oldalán. Elsőként elmondta, hogy az Európai Műsorsugárzók Szövetsége jobban be lesz vonva a verseny megszervezésébe, az ukrán rendezést övező káosz miatt. Megemlítve az Ukrajna és Oroszország között kialakult feszült helyzetet, rossz fényt vetett a versenyre, véleménye szerint mindkét országra valamilyen szankciót kellene kivetni. Egy hét múlva lesz a Referenciacsoport hivatalos megbeszélése, amin erről a kérdésről is döntés születhet. A csoport vezetője szerint igaz, hogy felbukkantak más városok is Portugáliában, akik szeretnének helyszínt biztosítani a 2018-as Eurovízió számára, de még mindig Lisszabon a favorit. Ennek ellenére minden város pályázatát meg fogják vizsgálni.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top