ESC Hungary

ESC 2019

Görögország: Katerine Duska – Better Love

Görögországnak köszönhetően ma is bővült egy dallal a 64. Eurovíziós Dalfesztivál mezőnye. A görög közszolgálati televízió a rengeteg pletykát követően február közepén jelentette be, hogy a 29 éves Katerine Duska kanadai-görög énekesnő fogja képviselni Görögországot Tel-Avivban, de a dal bemutatására egészen ma estig kellett várnunk.

Az Eurovízión egykor szebb időket megélt Görögországot tavaly Yianna Terzi képviselte, ám az énekesnő etnoballadája nem volt elegendő a továbbjutáshoz, így az ERT úgy döntött, hogy egy ideig biztosan mellőzik a népzenei elemeket a dalaikból, és idén egy popdallal fognak indulni. Emellett a csatorna döntése értelmében Katerina jóval nagyobb költségvetésből gazdálkodhat, ugyanis az ERT a tavalyihoz képest majdnem megduplázta az Eurovízióra szánt összeget.

Katerine dalának címe Better Love, amit egy londoni stúdióban vettek fel. A dalszerző maga Katerine, illetve Leon Of Athens és David Snaddon. A dalt május 14-én az első elődöntő második felében hallhatjuk először.

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top