ESC Hungary

ESC 2019

Görögország: Katerine Duska – Better Love

Görögországnak köszönhetően ma is bővült egy dallal a 64. Eurovíziós Dalfesztivál mezőnye. A görög közszolgálati televízió a rengeteg pletykát követően február közepén jelentette be, hogy a 29 éves Katerine Duska kanadai-görög énekesnő fogja képviselni Görögországot Tel-Avivban, de a dal bemutatására egészen ma estig kellett várnunk.

Az Eurovízión egykor szebb időket megélt Görögországot tavaly Yianna Terzi képviselte, ám az énekesnő etnoballadája nem volt elegendő a továbbjutáshoz, így az ERT úgy döntött, hogy egy ideig biztosan mellőzik a népzenei elemeket a dalaikból, és idén egy popdallal fognak indulni. Emellett a csatorna döntése értelmében Katerina jóval nagyobb költségvetésből gazdálkodhat, ugyanis az ERT a tavalyihoz képest majdnem megduplázta az Eurovízióra szánt összeget.

Katerine dalának címe Better Love, amit egy londoni stúdióban vettek fel. A dalszerző maga Katerine, illetve Leon Of Athens és David Snaddon. A dalt május 14-én az első elődöntő második felében hallhatjuk először.

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top