ESC Hungary

Eurovízió 2016

Grúz dalbemutató ma este

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Internetes közvetítés 21:00-tól: http://1tv.ge/ge/live.html

Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz fogja képviselni Grúziát a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A zenekar már megvan, a dal még nincs. Egy nyílt versenyen dalszerzőknek kellett pályázatokat benyújtani. A beérkezett, valamivel több mint 100 ajánlásból zsűri által 5 legjobbnak ítélt szerzeményt ma este fogják bemutatni, melyre holnaptól indul a közönségszavazás.

Ma este a Communicator című showban fogják bemutatni a dalokat, melyekhez már videoklipeket is forgattak. A közönség február 4-15-ig szavazhat a kedvencére. A győztest 50%-ban a közönségszavazatok, 50%-ban pedig a nemzetközi szakértői zsűri fogja kiválasztani. Ennek eredményét a február 15-i Communicator showban közlik. Grúzia a 2016-os Eurovízió második elődöntőjében fog szerepelni. A ma esti dalbemutatót a grúz GPB weboldalán lehet figyelemmel kísérni.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top