ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2018: Spanyolország és Franciaország szavazatai

Két nagy ország klubjának szavazataival folytatódik az INFE Poll 2018, ahol az Eurovíziós Rajongók Nemzetközi Hálózatának tagjai szavaznak a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál dalairól.

Az INFE Spanyolország, hivatalos nevén AEV España egy 1989-ben született eurovíziós rajongói klub, ami azért jött létre, hogy összekösse azokat az Eurovízió rajongókat Spanyolországban, akik magányosan hódolnak ezen hobbijuknak. Az AEV España 1991 óta minden évben gyűléseket rendez különböző városokban, a tagok megosztják egymással eurovíziós élményeiket, és virtuális Eurovízió-stílusú fesztivált rendeznek Spanyolország tartományainak részvételével. A weboldaluk az www.olevision.com címen érhető el, évente nyomtatásban is megjelennek. A tagok célja, hogy baráti körben élvezzék az Eurovíziót és megismerkedjenek a tagokkal online és személyesen is. Spanyolország pontjai:

1 pont: Olaszország
2 pont: Csehország
3 pont: Ausztria
4 pont: Dánia
5 pont: Írország
6 pont: Németország
7 pont: Görögország
8 pont: Franciaország
10 pont: Fehéroroszország
A 12 pontot kapja: Izland

Izland is felkerült az eredményjelző táblára, és egyből 12 pontot kapott.

Az INFE Franciaország az Euroidol nevű rajongói csoportból nőtte ki magát, és az INFE alapítása után röviddel csatlakoztak a hálózathoz. Az INFE Franciaország tagjai minden évben ellátogatnak az Eurovíziós Dalfesztiválra, és folyamatosan friss hírekkel látják el a követőiket. Megújult weboldaluk az Eurovisionfrance.fr hamarosan élesítve lesz. A francia szavazatok:

1 pont: Lengyelország
2 pont: Ausztrália
3 pont: Macedónia
4 pont: Albánia
5 pont: Izrael
6 pont: Dánia
7 pont: Azerbajdzsán
8 pont: Egyesült Királyság
10 pont: Észtország
12 pont: Fehéroroszország

Fehéroroszország képviselője, Alekseev megkapta az első 12 pontját, illetve felkerült az eredménytáblára az Egyesült Királyság is.

A jelenlegi top 5:

1. Izrael: 155 pont
2. Bulgária 99 pont
3. Franciaország 97 pont
4. Görögország 79 pont
5. Ciprus 69 pont

Már csak 10 ország vár az első pontjaira: Grúzia, Horvátország, Lettország, Málta, Montenegró, Oroszország, Örményország, Románia, Szerbia, Szlovénia.

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top