ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2020: Grúzia szavazatai

4 éve folytatja együttműködését a 20 éves jubileumát ünneplő esctoday.com eurovíziós hírportál, illetve a Görög Eurovíziós Rajongói Klub csoportosulásból 2011-ben kinőtt INFE (Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózata – International Network of Fan Clubs of Eurovision). Annak ellenére, hogy az idei Eurovíziós Dalfesztivált eltörölték, a rajongói hálózat fontosnak tartotta, hogy ugyanazt a figyelmet megkapja minden versenyző és dala, mint a korábbi években. Ezért az eschungary.hu folytatja a Napi Eurovízió sorozatát, az INFE hálózat pedig kérte a tagjait, hogy ezúttal is szavazzanak az idei év dalaira. A rajongói klubok beküldték a szavazataikat, az esctoday.com pedig naponta közli azok eredményeit, melyet természetesen az eschungary.hu is átvesz. Első alkalommal Grúzia rajongói klubjának szavazatait ismerhetjük meg:

1 pontot kap Ausztrália
2 pontot kap Olaszország
3 pontot kap Azerbajdzsán
4 pontot kap Albánia
5 pontot kap Lengyelország
6 pontot kap Örményország
7 pontot kap Málta
8 pontot kap Bulgária
10 pontot kap Svájc
és végül a 12 pontot kapja: Litvánia!

A The Roop formáció zsebelheti be az első 12 pontot a szavazáson.

https://youtu.be/1EAUxuuu1w8

Az INFE Grúzia korábban Eurovíziós Grúziai Magazin néven volt ismert, 2017-ben csatlakozott az INFE hálózatához. Az Eurovíziós Grúziai Magazin hírekkel, tudósításokkal és Eurovíziós estek szervezésével az ország egyik legaktívabb rajongói csoportja, melynek célja a fesztivál még népszerűbbé tétele az országban.

A tavalyi INFE Poll április 8 és április 29 között zajlott, a szavazás sikeresen megjósolta a 2019-es Eurovízió győztesét, a holland Duncan Laurence-t, aki 201 pontot gyűjtött össze. A svájci Luca Hänni a második helyet szerezte meg 157 ponttal, a harmadik pedig az olasz Mahmood lett 133 ponttal.

Az Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózatát (INFE) a Görög Eurovíziós Rajongói Klub hozta létre 2011-ben, és jelenleg is az egyike a két Eurovízió rajongók non-profit szervezetének. Az INFE már a kezdetektől fogva elnyerte az Eurovíziót szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének megbecsülését és támogatását, és azóta is hivatalosan képviselteti magát minden Eurovízión. Az INFE Network fő célja egyesíteni azokat a rajongókat Európában és azon is túl, akik kisebb csoportosulásokba tömörültek, hogy közös erővel legyenek egy nagy eurovíziós rajongói klub, és így a nagy Eurovíziós Család részei. A hálózat tagjai azon dolgoznak, hogy terjesszék az Eurovízió eszméit weboldalaikon, blogjaikon, közösségi médiás oldalaikon keresztül, illetve különböző eseményeket, összejöveteleket is létrehoznak. A hálózatnak több mint 24 ország a tagja, és folyamatosan érkeznek új kérések további országok csatlakozására.

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2020: Grúzia szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top