ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2020: Grúzia szavazatai

4 éve folytatja együttműködését a 20 éves jubileumát ünneplő esctoday.com eurovíziós hírportál, illetve a Görög Eurovíziós Rajongói Klub csoportosulásból 2011-ben kinőtt INFE (Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózata – International Network of Fan Clubs of Eurovision). Annak ellenére, hogy az idei Eurovíziós Dalfesztivált eltörölték, a rajongói hálózat fontosnak tartotta, hogy ugyanazt a figyelmet megkapja minden versenyző és dala, mint a korábbi években. Ezért az eschungary.hu folytatja a Napi Eurovízió sorozatát, az INFE hálózat pedig kérte a tagjait, hogy ezúttal is szavazzanak az idei év dalaira. A rajongói klubok beküldték a szavazataikat, az esctoday.com pedig naponta közli azok eredményeit, melyet természetesen az eschungary.hu is átvesz. Első alkalommal Grúzia rajongói klubjának szavazatait ismerhetjük meg:

1 pontot kap Ausztrália
2 pontot kap Olaszország
3 pontot kap Azerbajdzsán
4 pontot kap Albánia
5 pontot kap Lengyelország
6 pontot kap Örményország
7 pontot kap Málta
8 pontot kap Bulgária
10 pontot kap Svájc
és végül a 12 pontot kapja: Litvánia!

A The Roop formáció zsebelheti be az első 12 pontot a szavazáson.

https://youtu.be/1EAUxuuu1w8

Az INFE Grúzia korábban Eurovíziós Grúziai Magazin néven volt ismert, 2017-ben csatlakozott az INFE hálózatához. Az Eurovíziós Grúziai Magazin hírekkel, tudósításokkal és Eurovíziós estek szervezésével az ország egyik legaktívabb rajongói csoportja, melynek célja a fesztivál még népszerűbbé tétele az országban.

A tavalyi INFE Poll április 8 és április 29 között zajlott, a szavazás sikeresen megjósolta a 2019-es Eurovízió győztesét, a holland Duncan Laurence-t, aki 201 pontot gyűjtött össze. A svájci Luca Hänni a második helyet szerezte meg 157 ponttal, a harmadik pedig az olasz Mahmood lett 133 ponttal.

Az Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózatát (INFE) a Görög Eurovíziós Rajongói Klub hozta létre 2011-ben, és jelenleg is az egyike a két Eurovízió rajongók non-profit szervezetének. Az INFE már a kezdetektől fogva elnyerte az Eurovíziót szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének megbecsülését és támogatását, és azóta is hivatalosan képviselteti magát minden Eurovízión. Az INFE Network fő célja egyesíteni azokat a rajongókat Európában és azon is túl, akik kisebb csoportosulásokba tömörültek, hogy közös erővel legyenek egy nagy eurovíziós rajongói klub, és így a nagy Eurovíziós Család részei. A hálózat tagjai azon dolgoznak, hogy terjesszék az Eurovízió eszméit weboldalaikon, blogjaikon, közösségi médiás oldalaikon keresztül, illetve különböző eseményeket, összejöveteleket is létrehoznak. A hálózatnak több mint 24 ország a tagja, és folyamatosan érkeznek új kérések további országok csatlakozására.

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2020: Grúzia szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top