ESC Hungary

INFE

INFEVISION Videós Verseny 2022 – Dalnevezés Magyarországról

Az INFE Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata ismét megrendezi a friss videók versenyét. Tavaly az INFE hálózat román klubja győzött Minelli „Rampampam” című klipjével. Idén az INFE klubok közül ismét a hálózatban legjobb videós infrastruktúrával rendelkező, egyben a legutóbbi győztes INFE Romániát üzemeltető Eurovision Romania Community (ERC) rendezésében fog létrejönni a videós fesztivál. Az INFE kluboknak máig kell jelezni a részvételüket az INFEVISION Video Contest 2022-re. Tavaly rekord született: 22 klub vett részt. Idén a jubileumi 10. kiadásra remélhetőleg ez a szám felül lesz múlva. Mutatunk egy videós összefoglalót az elmúlt 9 verseny győzteseiről:

Az INFE Magyarország mától elkezdi gyűjteni a klipnevezéseket az INFEVISION 2022 magyar nemzeti döntőjére. Akik szeretnének dalt nevezni, azokat arra szeretném kérni, hogy a jelen cikk alatti kommentben linkeljék be a videókat. Fontos, hogy posztonként egy videó linkje kerüljön. A videókat természetesen előzetesen lehet véleményezni a kommentre válaszolva, de videóajánló link ne jelenjen meg válaszként.

Ezen kritériumoknak kell megfelelnie az ajánlott videónak:

  • A versenybe szánt videó nem jelenhetett meg 2022 szeptember 1 előtt a weben.
  • Élő felvételek, koncertfelvételek, szöveges videók és feldolgozások nem engedélyezettek (mondjuk a szöveges videók évről-évre mégis előfordulnak, de a szervezők ígéretet tettek arra, hogy idén szigorúbban fogják venni a szabályokat).
  • A dal előadójának az adott országban kellett születnie, vagy kell élnie, vagy az adott ország zeneiparához kell tartoznia.
  • A videó maximum 5 perc hosszúságú lehet, nyelvi megkötés nincs.

A videók benevezési határideje az INFEVISION 2022 magyar nemzeti döntőjére: 2022 szeptember 10 éjfél.

Valamikor a rákövetkező héten fog elindulni a szavazás a dalokról attól függően, hogy mikorra sikerül elkészíteni a recap videót. Idén nem kell rohanni a szavazással, de valószínűleg a hétvégéhez kapcsolódva 3 napig fogjuk gyűjteni a szavazatokat. Pontos időpontok a magyar nemzeti döntő kihirdetésekor lesznek.

Ha kész az INFEVISION nemzetközi mezőnye, akkor elindul a klubok (zsűrik) szavazása és lesz online közönségszavazás is, ahol be lehet jelölni 2-5 kedvenc videót. A nemzetközi szavazás az INFE klubok benevezett videóira októberben fog elindulni. A nemzetközi döntő remélhetőleg karácsony előtt lesz.

Osszátok meg velünk az elmúlt 365 nap legjobb magyar videóit! Kezdődjön a klipnevezés!

(INFE Magyarország közlemény, @infevision)

About Author

INFEVISION Videós Verseny 2022 – Dalnevezés Magyarországról
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top