ESC Hungary

INFE

INFEVISION Videós Verseny 2022 – Dalnevezés Magyarországról

Az INFE Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata ismét megrendezi a friss videók versenyét. Tavaly az INFE hálózat román klubja győzött Minelli „Rampampam” című klipjével. Idén az INFE klubok közül ismét a hálózatban legjobb videós infrastruktúrával rendelkező, egyben a legutóbbi győztes INFE Romániát üzemeltető Eurovision Romania Community (ERC) rendezésében fog létrejönni a videós fesztivál. Az INFE kluboknak máig kell jelezni a részvételüket az INFEVISION Video Contest 2022-re. Tavaly rekord született: 22 klub vett részt. Idén a jubileumi 10. kiadásra remélhetőleg ez a szám felül lesz múlva. Mutatunk egy videós összefoglalót az elmúlt 9 verseny győzteseiről:

Az INFE Magyarország mától elkezdi gyűjteni a klipnevezéseket az INFEVISION 2022 magyar nemzeti döntőjére. Akik szeretnének dalt nevezni, azokat arra szeretném kérni, hogy a jelen cikk alatti kommentben linkeljék be a videókat. Fontos, hogy posztonként egy videó linkje kerüljön. A videókat természetesen előzetesen lehet véleményezni a kommentre válaszolva, de videóajánló link ne jelenjen meg válaszként.

Ezen kritériumoknak kell megfelelnie az ajánlott videónak:

  • A versenybe szánt videó nem jelenhetett meg 2022 szeptember 1 előtt a weben.
  • Élő felvételek, koncertfelvételek, szöveges videók és feldolgozások nem engedélyezettek (mondjuk a szöveges videók évről-évre mégis előfordulnak, de a szervezők ígéretet tettek arra, hogy idén szigorúbban fogják venni a szabályokat).
  • A dal előadójának az adott országban kellett születnie, vagy kell élnie, vagy az adott ország zeneiparához kell tartoznia.
  • A videó maximum 5 perc hosszúságú lehet, nyelvi megkötés nincs.

A videók benevezési határideje az INFEVISION 2022 magyar nemzeti döntőjére: 2022 szeptember 10 éjfél.

Valamikor a rákövetkező héten fog elindulni a szavazás a dalokról attól függően, hogy mikorra sikerül elkészíteni a recap videót. Idén nem kell rohanni a szavazással, de valószínűleg a hétvégéhez kapcsolódva 3 napig fogjuk gyűjteni a szavazatokat. Pontos időpontok a magyar nemzeti döntő kihirdetésekor lesznek.

Ha kész az INFEVISION nemzetközi mezőnye, akkor elindul a klubok (zsűrik) szavazása és lesz online közönségszavazás is, ahol be lehet jelölni 2-5 kedvenc videót. A nemzetközi szavazás az INFE klubok benevezett videóira októberben fog elindulni. A nemzetközi döntő remélhetőleg karácsony előtt lesz.

Osszátok meg velünk az elmúlt 365 nap legjobb magyar videóit! Kezdődjön a klipnevezés!

(INFE Magyarország közlemény, @infevision)

About Author

INFEVISION Videós Verseny 2022 – Dalnevezés Magyarországról
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top